Mehmet Metiner destek verdiği İBB adayını açıkladı

Yayın tarihi: 9 Aralık 2023 Cumartesi 11:15 am - Güncelleme: 9 Aralık 2023 Cumartesi 2:15 pm

Eski AKP milletvekili Mehmet Metiner, “Teşkilatın gönlündeki aday” diyerek AKP’nin İBB adayının Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu olması gerektiğini savundu.

Eski AKP milletvekili Mehmet Metiner, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’ya övgüler yağdırdı. Göksu’yu Ekrem İmamoğlu ile kıyaslayan Metiner, AKP’nin İBB adayı olması gerektiğini savundu.

Metiner’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“İstanbul’da AK Parti’nin Büyükşehir belediye başkan adayı kim olabilir? Herkesin merak ettiği konu bu. İki isme dikkat çekeyim: M. Tevfik Göksu ve Murat Kurum. Teşkilatın gönlündeki aday bence M. Tevfik Göksu. Şimdilik bu kadar.”

ÖVGÜ YAĞDIRDI

Göksu’ya övgüler dizenMetiner, “Esenler’i nasıl dönüştürdüğüne tanığız. Esenler’de neler yaptığına da. Senin ufkuna İmamoğlu yetişemez. Senin arkanda devasa bir başarı hikayesi var. İmamoğlu ise sadece imaj. Gurur duyuyoruz seninle, bilesin!” diye yazdı.

Metiner, bir sonraki paylaşımında ise, “Teşkilatın kabulü sağlanmalı. Teşkilatın kabulü yoksa başarı olmaz. Halkın gönlünde değilsen teşkilat ne yapsa boş. Halka ve teşkilata rağmen olmaz” ifadelerini kullandı.

Mehmet Metiner’den Erdoğan’ın imzaladığı bildiriye tepki: İhanetin daniskası!

Kaynak: TELE1