Mehmet Aslantuğ’dan aşk ve TİP açıklaması: Şerefin taammüden katildir

Yayın tarihi: 14 Haziran 2023 Çarşamba 10:38 am - Güncelleme: 14 Haziran 2023 Çarşamba 10:43 am

Aşk yaşadığı iddia edilen İşkadını Gözde Akpınar’ı hiç tanımadığını belirten Oyuncu Mehmet Aslantuğ. TİP’in milletvekili adaylığı teklifini de “Siyaset değil haysiyet mücadelesi” şeklinde açıkladı.

Türkiye İşçi Partisi(TİP) Muğla Milletvekili Adayı olan ve milletvekili adaylığına destek olan eski eşi Arzum Onan ile boşanan Oyuncu Mehmet Aslantuğ, hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Mehmet Aslantuğ, aşk yaşadığı öne sürülen İşkadını Gözde Akpınar’ı hiç tanımadığını, aşk yaşadığı söylenen dönemde film atölyesiyle ilgilendiğini söyledi.

TİP’in milletvekili adaylığını da “Siyaset değil haysiyet mücadelesi” şeklinde açıkladı.

“BU KARARIN BİR ŞEY ANLATIYOR OLMASI LAZIM”

Aslantuğ’un sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

“KAPTANIN SEYİR DEFTERİ / SINANMAK !… Hiç tanımadığım bir hanımefendinin; neredeyse bahsi edilen parası / mirası üzerinden bir ilişki yaşadığım ve boşanmayı da bu yüzden istediğim konuşuluyormuş, haber olmuş! Ben de o sırada film atölyemizin ışıklar/ayaklar dahil tüm ekipmanını tek başına kamyona yüklüyordum. Kamyonu da kullanmak üzere… Size sorma gereğini bile duymadan hakkınızda her tür dedikoduyu üretebiliyor, inanabiliyor, yazıyor çiziyorlar! Oysa daha dün “Siyaset değil, haysiyet mücadelesi” diye TİP’in teklifini kabul ettiğimde partinin oy oranı yüzde yarım bile değildi. 40 yıllık mesleki kariyerimin de kimsenin rozetine ihtiyacı olmadığının bilincinde olarak. Bu kararın bile bir şey anlatıyor olması lazım. “Haysiyetsizlik”, “şeref” in taammüden katilidir ! Kendisine saygısı olmayanlar, başkalarının hayatına da saygı duymuyor.”

Arzum Onan’dan boşanan Mehmet Aslantuğ’dan duygulandıran paylaşım