Meclis’e giremeyen Mehmet Aslantuğ’dan ilk açıklama!

Yayın tarihi: 15 Mayıs 2023 Pazartesi 1:12 pm - Güncelleme: 15 Mayıs 2023 Pazartesi 1:12 pm

Seçimlerde TİP Muğla Milletvekili Adayı olarak gösterilen ancak seçilemeyen Mehmet Aslantuğ, “An itibarıyla ‘Sanatta kendini değil, kendinde sanatı sevmeye çalışanlarla’ bu ömrü tamamlarım” dedi.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Muğla Milletvekili Adayı olarak gösterilen ancak seçilemeyen oyuncu Mehmet Aslantuğ, seçim sonuçlarının tamamlanmasının ardından açıklama yaptı.

Aslantuğ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “An itibarıyla ‘Sanatta kendini değil, kendinde sanatı sevmeye çalışanlarla’ bu ömrü tamamlarım” dedi.

“Önemli olmaya değil, değerli olmaya dair yolculuk içindeyiz” diyen Aslantuğ, “Bir sınırı/sonu da yok elbette. Sanatın siperliğine itirazım vardı, gereğini yapmaya çalıştım” ifadelerine yer verdi.

Birçok ünlü isim aday olmuştu! Hangileri seçildi, hangileri seçilemedi?

Aslantuğ, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Kendimize açıklayacak kelimelerimiz yoksa eğer, hayatı anlamak da zorlaşıyor. Önemli olmaya değil, değerli olmaya dair yolculuk içindeyiz. Bir sınırı/sonu da yok elbette. Sanatın siperliğine itirazım vardı, gereğini yapmaya çalıştım. An itibarıyla da ‘Sanatta kendini değil, kendinde sanatı sevmeye çalışanlarla’ bu ömrü tamamlarım. Gönlünü, pusulasını açan herkese, tanıdığı sevdiği yerden bin selam olsun”