MasterChef Türkiye All Star’da gerginlik! ‘Diskalifiye olmak istiyorum’

Yayın tarihi: 17 Haziran 2023 Cumartesi 1:07 pm - Güncelleme: 17 Haziran 2023 Cumartesi 1:34 pm

MasterChef All Star’da gergin anlar yaşandı. Yarışmacılardan Mehmet Sur ile Danilo Zanna arasında bir tartışma çıktı. Göz yaşlarını tutamayan Sur, diskalifiye olmak istediğini söyledi.

MasterChef All Star’ın önceki akşam yayımlanan bölümünde gerginlik yaşandı. Danilo Zanna, şef tabağını yanlış yapan Mehmet Sur’a tepki göstererek “Bu yaptığın saygısızlık” dedi. Zanna’nın sözlerine sinirlenen Mehmet Sur “Diskalifiye olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

“YÖNETİM DE DUYSUN”

Şef tabağı yapmaya çalışan yarışmacılardan Mehmet Sur, başarılı olamayarak kendi tariflerini denedi. Duruma sinirlenen şeflerden Danilo Zanna da yapılanın şef tabağına saygısızlık olduğunu söyleyerek Sur’a tepki gösterdi. Zanna’nın “Saygısızlık” sözlerini kabul etmeyen yarışmacı ise “Ben herkese saygılıyım. 45 yaşında insanım ama saygısızlık lafını kabul etmiyorum. Diskalifiye olmak istiyorum, yönetim de duysun” dedi. Mehmet Sur ise yaşananların ardından ağlamaya başladı. Yaşanan durum karşısında yarışmacılar, Mehmet Sur’u sakinleştirmeye çalıştı.

Danilo Zanna ise sözlerinin yanlış anlaşıldığını Sur’un karakteriyle ilgili bir şey söylemediğini belirtti. Mehmet Sur ve Danilo Zanna arasında yaşanan gerginlik kısa sürede tatlıya bağlandı.

Somer Sivrioğlu’ndan ‘MasterChef’ açıklaması: ‘Evimdeyim…’