Martin Luther King, Jr ve Malcolm X, National Geographic ekranlarına geliyor

Yayın tarihi: 3 Şubat 2024 Cumartesi 11:00 am - Güncelleme: 2 Şubat 2024 Cuma 8:35 pm

Sivil haklar hareketinin önde gelen seslerinden Martin Luther King ve Malcolm X’in çalkantılı çocukluklarından, talihsiz suiskastlarına uzanan hayatlarında izleyiciyi bir keşfe çıkaran 8 bölümlük ‘Deha: Martin Luther King, Jr ve Malcolm X’, 6 Şubat’tan itibaren her Salı saat 21.00’de National Geographic’te…

Yapımcılar Damione Macedon ve Raphael Jackson Jr. tarafından hazırlanan “Deha: Martin Luther King, Jr ve Malcolm X“, sivil haklar hareketinin önde gelen seslerinden Martin Luther King ve Malcolm X’in çalkantılı çocukluklarından, talihsiz suiskastlarına uzanan hayatlarını 8 bölüm halinde izleyicilerle buluşturuyor. Farklı hayatlar içinde benzer hedefleri olan bu eşsiz zekilikteki adamlar, reddedilen özgürlüğün savunucularıydı ve Amerika’daki insanlık haklarına yönelik farklı arayışlarında birbirlerini besleyen etkileyici dehaya sahip iki adamdı.

Martin Luther King

İlginizi çekebilir: Oyun bağımlısı çocuk intiharıyla gündeme oturdu

Sekiz bölümlük “Deha: Martin Luther King, Jr ve MalcolmX”, 6 Şubat’tan itibaren her Salı saat 21.00’de iki bölüm art arda National Geographic ekranlarına geliyor.

 Bilimin, keşfin ve hikâye anlatımının gücüne inanarak 130 yılı aşkın bir süredir dünyanın en güvenilir markalarından biri olmayı sürdüren National Geographic’in birbirinden iddialı yapımlarını D-Smart, Digiturk ve TOD, KabloTV, Tivibu ve TV+ platformlarından izleyebilirsiniz.

Witcher 1’deki Bazı İçerikler Remake Oyunda Olmayacak

Kaynak: TELE1