Mark Ruffalo şaşırtıcı bir açıklamada bulundu

Yayın tarihi: 26 Şubat 2024 Pazartesi 9:30 am - Güncelleme: 25 Şubat 2024 Pazar 1:18 pm

Mark Ruffalo, ilk Oscar’ını önümüzdeki Mart töreninde kazanmak istiyor. Ancak eğer ödülü kaptırırsa üzülmeyeceği tek bir isim var.

The Poor Things yıldızı (56), Yorgos Lanthimos’un absürt komedi bilim kurgu filmindeki rolüyle dördüncü En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu adaylığını aldı. Ruffalo, 2024 Akademi Ödülleri’nde ödül için Sterling K Brown (American Fiction), Ryan Gosling (Barbie), Robert Downey Jr (Oppenheimer) ve Robert De Niro (Killers of the Flower Moon) ile karşı karşıya gelecek.

Mark Ruffalo

İlginizi çekebilir: Robert Downey Jr. Marvel evrenine geri dönüyor

Robert’ın [Downey Jr.] Oscar kazanmasını gerçekten istiyorum,” diyen oyuncu, British GQ’ya uzun zamandır arkadaşı  hakkında şunları söyledi: “Yani, ben de bir tane kazanmak isterdim ama ona kaptırırsam çok üzülmem” İkili, çok sayıda Marvel filminde ve David Fincher’ın 2007 yapımı polisiye gerilim filmi Zodiac’ta birlikte rol aldı. Bu son adaylık, Ruffalo’yu, aralarında Jack Nicholson ve Al Pacino’nun da bulunduğu, en çok En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar adaylığı rekorunu elinde bulunduran elit bir oyuncu grubunun arasına yerleştirdi. Daha önce 2011’de The Kids Are All Right, 2015’te Foxcatcher ve 2016’da Spotlight filmlerinde yardımcı rolleri için aday gösterilmişti. Oscar ödülleri her zaman olduğu gibi büyük bir heyecanla bekleniyor. Ödülleri kimlerin alacağı ise hala muallak.

Apple Vision Pro’ların Ön Camında Durduk Yere Çatlak Oluştu

Kaynak: TELE1