Manchester United’da kıyım devam ediyor! Bir yıldız daha kadro dışı

Yayın tarihi: 15 Eylül 2023 Cuma 10:25 am - Güncelleme: 15 Eylül 2023 Cuma 10:26 am

Manchester United’da Erik ten Hag kıyımı devam ediyor. Futbol tarihinin en büyük futbolcularından biri olan Cristiano Ronaldo ile kriz yaşayan Erik ten Hag bu defa Jadon Sancho’nun disiplinsiz davranışları nedeniyle geçici olarak kadro dışı bıraktı. Sancho Hag’ın, takımda kadro dışı bıraktığı üçüncü kişi oldu

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi gruplarındaki rakibi Manchester United’da başlayan krizde son kurban Jadon Sancho oldu. Teknik direktör Erik ten Hag ile yıldızı bir türlü barışmayan yıldız oyuncu kadro dışı bırakıldı. Avrupa’nın en çok gelecek vaat eden genç oyuncularından biri olarak kamuoyunun gözünde büyüyen Sancho hocasıyla yaşadığı sorunlardan bir türlü kurtulamadı.

Sancho ve Ten Hag’ın ilişkisi geçtiğimiz günlerde oynanan Arsenal maçıyla yeniden ilgi odağı haline geldi. Ten Hag, sezon başlangıcında Arsenal’e karşı alınan mağlubiyetin ardından Sancho’nun maç günü kadrosundan çıkarıldığını çünkü kanat oyuncusunun karşılaşma öncesinde iyi antrenman yapmadığını söyledi. Sancho sosyal medya üzerinden bu iddiaları ‘tamamen gerçek dışı’ olarak nitelendirdi.

“GÜNAH KEÇİSİ İLAN EDİLDİM”

Sancho aynı akşam sosyal medya hesabından şu yanıtı verdi:

“Lütfen okuduğunuz her şeye inanmayın! İnsanların tamamen gerçek dışı şeyler söylemesine izin vermeyeceğim. Bu hafta antrenmanlarda kendimi çok iyi idare ettim. Bu konunun başka sebepleri olduğuna inanıyorum ama bu konuya girmeyeceğim, uzun zamandır günah keçisi ilan edildim ve bu hiç adil değil!”

DİSİPLİN SORUNU ÇÖZÜLENE KADAR KADRO DIŞI

Ve bugün alınan kararda krizi son perdesi kapandı. Manchester United’dan yapılan açıklamada, “Jadon Sancho, takım disiplini sorunu çözülene kadar birinci takım grubundan uzakta kişisel bir antrenman programında kalacak” ifadeleri kullanıldı.

10 Ekim’de Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi maçı oynayacak Manchester United’da eşleşmenin ardından yaşananlar dikkat çekici. Kırmızı Şeytanlar’ın üzerinde dolaşan kara bulutların ardından;

• Greenwood takımdan gönderildi.
• Mount ve Varane sakatlandı
• Yeni transfer Sofyan Amrabat sakatlandı.
• Antony kadro dışı bırakıldı.
• Jadon Sancho kadro dışı bırakıldı.