Malikanedeki maskeli partilere ‘sosyal deney’ savunması

Yayın tarihi: 3 Ocak 2024 Çarşamba 11:46 am - Güncelleme: 3 Ocak 2024 Çarşamba 2:25 pm

Maskeli açıklamaları ve partileriyle gündeme gelen ‘Fergio House’ isimli sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan 19 kişi gözaltına alındı. Grubun lideri olduğu söylenen F.G.’nin ifadesinde “ Bu içerikler eğlence, kurgu ve sosyal deney için çekilmiştir” dediği ortaya çıktı.

Sosyal medyada “Lüks ve +18 hayatların yaşandığı bu merak uyandıran malikaneyi keşfettikçe kendinizi kaybedeceksiniz” diye tanıtım yapan Fergio Bey villasına operasyon düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli sekiz kentte düzenlenen operasyonlarda Fergio House isimli sosyal medya hesabından paylaşım yapan 19 kişinin ‘Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma’ ve ‘Müstehcenlik’ suçlamalarıyla gözaltına alındığını duyurdu.

F.G. ve S.G. kardeşlerle birlikte gözaltına alınan toplam 19 kişi işlemleri tamamlandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, gözaltına alınan F.G., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Diğer 18 kişi hakkında ise adli kontrol kararı ile serbest kaldı.

FERGİO BEY’İN İDDİALARI YALANLADI

Sabah’ta yer alan habere göre, tutuklanan F.G.’nin ifadesi ortaya çıktı. Sorgusunda mimar olduğunu belirten F.G., hakkındaki iddiaları yalanladı.

F.G. ifadesinde, “Fergio House isimli sosyal medya hesabının kime ait olduğunu bilmiyorum. Bu hesap ilk önce benim tarafımdan 2023 yılının Mayıs ayında açıldı. Reklam ve eğlence amaçlı, takipçi kasmak ve gizemlilik katmak amacıyla açılmıştır. Herhangi bir maddi gelir elde edilmemiştir.” dedi.

Fergio bey operasyonunda çok sayıda gözaltı! İşte swinger partilerindeki enteresan detaylar

‘HESABIN TAM OLARAK KİMLER TARAFINDAN YÖNELTİLDİĞİNİ BİLMİYORUM’

Hesabına yurt dışından birilerine verdiğini belirten F. G. “Taksim’deki onlyfansçilerin para dağıtmasından sonra bu hesabın aynı isimde hesabı bulunan yurt dışındaki kişilere verdim. Fakat ben de erişim sağlayabiliyordum. Bu hesabın tam olarak kimler tarafından yönetildiğini bilmiyorum” ifadelerini kullandı.

‘İÇERİKLER EĞLENCE VE SOSYAL DENEY İÇİN ÇEKİLDİ’

Fergio House hesabından paylaşılan video ve görüntülerin profesyonel ekipler tarafından hazırlandığını söyleyen F.G., “Videoların çekildiği ev kardeşim S.G.’nin sahibi olduğu şirket tarafından kiralanmıştır. Araçlar da kardeşime aittir. Söz konusu görüntülerde ben kesinlikle yokum. Bu içerikler eğlence, kurgu ve sosyal deney için çekilmiştir. Kazanç elde etme niyeti bulunmamaktadır” açıklamasını yaptı.

Maskeli açıklamaları ve partileriyle gündeme gelen ‘Fergio House’ grubu gözaltında

Kaynak: TELE1