Madrid’i mest eden Arda Güler kaptandan övgüyü kaptı

Yayın tarihi: 8 Kasım 2023 Çarşamba 11:52 am - Güncelleme: 8 Kasım 2023 Çarşamba 11:53 am

İspanyol devi Real Madrid’de forma giyen genç yıldız Arda Güler‘e övgüler düzülmeye devam ediyor. Real Madrid kaptanı Nacho Fernandez, 18 yaşındaki yıldız için “İnanılmaz bir yeteneğe sahip” ifadesini kullandı.

Fenerbahçe’den dünyanın en iyi kulüplerinden biri görülen Real Madrid’e transfer olan Arda Güler sakatlığını atlattı. İspanyol deviyle idmanlarına devam eden genç yıldıza övgüler gelmeye devam ediyor.

Real Madrid’in kaptanı Nacho Fernandez, teknik direktör Carlo Ancelotti ile takımının Şampiyonlar Ligi’nde Braga ile karşılaşacağı maç için düzenlenen basın toplantısında konuştu.

“GENÇ AMA İNANILMAZ BİR YETENEK”

33 yaşındaki savunma oyuncusu, Arda’nın sakatlığını atlattığını belirterek “mükemmel özelliklere sahip” dedi. Nacho, genç yıldız için “Genç ama inanılmaz bir yeteneğe sahip” ifadesini kullandı.

BRAGA MAÇINDA ANCELOTTI’DEN FORMA BEKLEYECEK

Real Madrid formasıyla maça çıkmak için gün sayan Arda Güler, takımının bu akşam TSİ 23.00’de Braga ile kendi sahasında oynayacağı maçın kadrosuna alındı. Arda, maç kadrosuna ilk kez pazar günü oynanan Rayo Vallecona maçında girmiş ancak süre almamıştı. Güler, bu maçta Ancelotti’nin forma vermesini bekleyecek. Arda forma şansı bulması durumunda Real Madrid’de ilk resmi maçına çıkmış olacak.

Arda Güler’in idmanına sürpriz ziyaret