Madonna, vajinasının 3 boyutlu modelini NFT olarak olarak satışa çıkardı

Yayın tarihi: 12 Mayıs 2022 Perşembe 11:12 am - Güncelleme: 12 Mayıs 2022 Perşembe 11:19 am

Madonna üç videodan oluşan ‘Mother of Creation’ (Yaratılışın annesi) isimli NFT serisini piyasaya çıkardı. Dünyaca tanınmış dijital sanatçı Beeple işbirliğiyle yaratılan seride üç boyutlu çıplak Madonna doğum yapıyor.

Bir yıllık bir çalışmanın ürünü olan NFT sersinden Beeple adıyla tanınan dijital sanatçı Mike Winkelmann, geçen yıl açık artımada 69 milyon dolara alıcı bulan işiyle en pahalı NFT sanatçısı rekoru kırmıştı. Halen bu listede ikinci sırada yer alıyor.

New York Times’ın haberinde Madonna’yla işbirliğini büyük bir onur olarak tanımlayan sanatçı “Çok nadir işbirliği yapıyorum. Bu da muhtemelen uzun süre boyunca yapacağım tek işbirliği olacak” dedi.

MEVLANA ŞİİRİ

Videolarda 3D tarama tekniğiyle oluşturulan Madonna’nın çıplak avatarında vajinası ön plana çıkarılıyor! Madonna videolarda bir ağaç, robot kırkayaklar ve kelebekler doğruyor. Videoların her birine bir de şiir eşlik ediyor. İkisi Madonna’ya biri Mevlana’ya ait…

Estetik yaptıran Madonna’yı görenler tanıyamadı

Bu işlerinde yaratılış kavramı üzerinde araştırma yapmak istediğini anlatan Madonna “Yalnızca bir çocuğun vajina yoluyla dünyaya girişi değil aynı zamanda bir sanatçının yaratıcılığı doğurması gibi” dedi.

VAKIFLARA BAĞIŞ YAPILACAK

Cuma gününe kadar SuperRare sitesinde açık artırması devam edecek NFT serisinin geliri kadınlar ve çocuklar yarına çalışan üç ayrı vakfa bağışlanacak.