Madonna: Cinsel ilişkiye bağımlılığım var

Yayın tarihi: 1 Eylül 2022 Perşembe 3:15 pm - Güncelleme: 1 Eylül 2022 Perşembe 3:15 pm

Pop müziğin kraliçesi olarak gösterilen Madonna, YouTube hesabından hayranlarının sorularını cevapladı. Madonna, evliliklerinden pişman olduğunu belirtirken cinsel ilişki bağımlısı olduğunu söyledi. 

Pop müzik efsanesi Madonna’nın kariyerinin 40. yılına girmek üzere. Hayranları ile sosyal medyadan aktif şekilde iletişime geçen pop yıldızı, YouTube kanalında yaptığı açıklamalar ile büyük bir ilgi yarattı.

Sözcü’nün aktardığına göre; Madonna, yeni albümü Finally Enough Love’un tanıtımı için yayınladığı videoda hayranlarından gelen 50 soruyu yanıtladı.

EN BÜYÜK PİŞMANLIĞI EVLENMEK

64 yaşındaki pop yıldızı, her iki evliliğinden de pişmanlık duyduğunu ancak cinsel ilişki “takıntısı” ile teselli bulduğunu itiraf etti. Hayatında en büyük pişmanlığı sorulan Madonna, “Evlenmek, hem de iki kez.” yanıtını verdi.

İKİ KEZ DÜNYA EVİNE GİRDİ

Hayranlarının yapmayı “en çok sevdiğin şey nedir?” sorusuna ise, “Yanıtı bekleyin… Tabii ki sevişmek” dedi.

Ünlü isim, “Hayatının geri kalanında sadece bir şey giyebilseydin, bu ne olurdu?” sorusuna verdiği yanıtla da gündem oldu. Madonna bu soruyu, “24 ayar altın vibratör kolyem,” diye yanıtladı.

Madonna Oscar ödüllü oyuncu Sean Penn ile 1985 ve 1989 yılları arasında evli kalmıştı. Ünlü yıldız daha sonra İngiliz yönetmen Guy Ritchie ile 2000 yılında dünya evine girmişti. Rocco (22) ve David (16) adında iki çocuk sahibi olan çift 2008 yılında boşandı.

Madonna, ikinci evliliğinin ardından David Letterman’a verdiği bir röportajda “Tekrar evlenmektense bir trenin altında kalmayı tercih ederim” demişti.

Madonna, İstanbul’daki Onur Yürüyüşü’nü paylaştı polisleri sordu