Lynne Marta kimdir?

Yayın tarihi: 19 Ocak 2024 Cuma 11:36 pm - Güncelleme: 19 Ocak 2024 Cuma 11:36 pm

Bir süredir kanserle mücadele eden oyuncu Lynne Marta’nın evinde ölü bulunmasının ardından Hollywood yıldızının hayatı merak konusu oldu. Peki, Lynne Marta kimdir? Lynne Marta neden öldü? İşte Lynne Marta’nın hayatı…

Bir döneme damga vuran Charlie’nin Melekleri’nde canlandırdığı karakterle hafızalara kazınan Lynne Marta’nın ölümünün yankıları devam ediyor. “Lynne Marta kimdir?”, “Lynne Marta filmleri neler?”, “Lynne Marta neden öldü, hastalığı nedir?” sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte detaylar…

LYNNE MARTA KİMDİR?

Lynne Marta, 30 Ekim 1945’te Somerville, New Jersey’de yarı İtalyan yarı İngiliz kökenli bir ailenin kızı olarak doğdu. 1966’da başladığı oyunculuk ve şarkıcılık kariyerini 2004 yılına kadar sürdürdü.

LYNNE MARTA FİLMLERİ NELER?

Yer aldığı diğer bazı önemli yapımlar arasında ise; The F.B.I., Cannon, Medical Center, The Streets of San Francisco, Barnaby Jones, Trapper John, M.D., Vega$, ER; Caroline in the City; Designing Women; Gunsmoke; Matt Houston; Law & Order; Charlie’nin Melekleri; The Rockford Files; Kaçak; Marcus Welby, M.D.; CHiPs, The Rookies, Passions, Yalan Rüzgarı ve Days of Our Lives sayılabilir.

LYNNE MARTA NEDEN ÖLDÜ?

Charlie’nin Melekleri projesinde yer almasının ardından dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Lynne Marta, 78 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncunun bir süredir kanser tedavisi gördüğü ve evinde ölü bulunduğu belirtildi.

Lynne Marta

Bir döneme damga vuran Charlie’nin Melekleri’nde canlandırdığı karakterle hafızalara kazınan Lynne Marta’nın ölümünün yankıları devam ediyor.

Kanser tedavisi görüyordu! Charlie’nin Melekleri’nin yıldızı Lynne Marta evinde ölü bulundu

Kaynak: TELE1