Liverpool’un yıldızı Luis Diaz’a şok! Babası hala rehine

Yayın tarihi: 30 Ekim 2023 Pazartesi 3:11 pm - Güncelleme: 30 Ekim 2023 Pazartesi 3:50 pm

Liverpool‘un formasını terleten Kolombiyalı Luis Diaz ülkesinden gelen anne ve babasının kaçırıldığı haberi ile sarsıldı. Son olarak annesinin kurtarıldığı paylaşılırken babası hala kaçıranların elinde.

Kolombiya futbolunun son yıllarda yükselen yıldızı olan ve İngiliz devi Liverpool’da forma giyen Luiz Diaz şok bir olayla gündeme geldi. Kolombiya basınında yer alan haberlere göre, 26 yaşındaki oyuncunun annesi Cilenis Marulanda ve babası Luis Manuel Diaz, cumartesi günü Guajira’nın Barrancas bölgesinde kaçırıldı.

SİLAHLI KİŞİLER KAÇIRDI

Alınan bilgilere göre, kamyonetleriyle yaşadıkları mahalle olan Los Olivos’a doğru ilerleyen çiftin önünü motosikletli ve eli silahlı kişiler kesti. Motosikletten inen eli silahlı kişiler çiftin aracına binerek iki ismi kaçırdı.

Liverpool derbiyi Salah’la kazandı, Filistin bayrakları açıldı

EMNİYET HAREKETE GEÇTİ

Olayın duyulmasının ardından emniyet güçleri Luis Diaz’ın ailesini kurtarmak için operasyon başlattı.

ANNESİ KURTARILDI

Kolombiya basınının emniyete yakın kaynaklardan aldığı bilgiye göre, Luis Diaz’ın annesi kurtarıldı. Yapılan açıklamada; “Anne elimizde, sağlık durumu iyi. Korkmuş ama iyi. Babayı arabadan indirdiler ve oradaki patikalardan geçirdiler” ifadeleri kullanıldı.

Luis Diaz, yaşananlar nedeniyle Liverpool’un ağırladığı Nottingham Forest’ı 3-0 yendiği dün oynanan lig maçında, kadroda yer almamıştı.