Ligin zirvesi sosyal medyada birbirine girdi!

Yayın tarihi: 11 Şubat 2024 Pazar 11:06 pm - Güncelleme: 11 Şubat 2024 Pazar 11:06 pm

Fenerbahçe – Alanyaspor mücadelesinin ardından şampiyonluk yarışındaki iki takım sosyal medyada birbirine girdi. Galatasaray’ın, “kırmızı kartlara kör bir hakem, komik bir penaltı” paylaşımına Fenerbahçe, “Kişi kendinden bilir işi” diye yanıt verdi.

Süper Lig’in 25’inci haftasında Fenerbahçe ile Alanyaspor arasındaki müsabaka 2-2’lik eşitlikle noktalandı. Mücadelenin ardından şampiyonluk yarışında olan Galatasaray ve Fenerbahçe sosyal medyada birbirine girdi.

Fenerbahçe evinde ağır yaralı!

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe – Alanyaspor maçı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kırmızı kartlara kör bir hakem, komik bir penaltı… Skandal hakem kararlarıyla şampiyonluğu emeklilik ikramiyesi olarak verme operasyonunuz gerçekleşmeyecek, baskıya boyun eğenlere rağmen hak eden kazanacak” ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE’DEN JET YANIT!

Galatasaray’ın paylaşımını alıntılayan Fenerbahçe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kör hakemleri, komik penaltıları, yıllarca konuşulan skandal hakem kararlarını ve tiyatro maçları en iyi bilen; kurgu şampiyonluklarıyla futbol tarihine kazınan, dualarla himmetlerle ayağa kaldırılan kulübe notumuz; “Kişi kendinden bilir işi…” Bu sezon saha içi saha dışı kurgularınız tutmayacak; algı, manipülasyon ve yalanlar değil hak eden kazanacak, FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLACAK” ifadelerini kullandı.

Kaynak: TELE1