LeBron’un oğlu Bronny’nin antrenmanda kalbi durdu! Yoğun bakıma kaldırıldı

Yayın tarihi: 25 Temmuz 2023 Salı 7:23 pm - Güncelleme: 25 Temmuz 2023 Salı 7:23 pm

Basketbolcu LeBron James‘in oğlu Bronny James’in basketbol antrenmanı sırasında kalp krizi geçirdiği öğrenildi. 18 yaşındaki genç basketbolcunun yoğun bakıma kaldırıldığı ifade edildi.

LeBron James’in 18 yaşındaki oğlu Bronny James, Pazartesi günü Güney Kaliforniya Üniversitesi’nde bir basketbol antrenmanı sırasında kalp krizi geçirdiği bildirildi.

James ailesinin sözcüsü, ABD merkezli basın kuruluşu TMZ’ye yaptığı açıklamada, Bronny’nin antrenman sırasında kalbinin durduğunu ve hemen sağlık personelinin müdahalesiyle hastaneye kaldırıldığını, ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğünü ancak durumunun artık stabil olduğunu belirtti.

LeBron James’ten emeklilik sinyali

Açıklama, LeBron ve eşi Savannah’ın USC sağlık ve spor personeline sporcularının güvenliği için gösterdikleri “inanılmaz çalışma ve özveri” için teşekkür etmesiyle sona erdi.

Haberde takımın maçlarını ve antrenmanlarını yaptığı okulun sağlık merkezinden 911’e bir çağrı yapıldığı ve daha sonra Bronny olduğu teyit edilen hastanın, ambulansla hastaneye kaldırıldığı belirtildi.