Laiklik düşmanı başhekim yardımcısı Ali Edizer, Erdoğan’ı övdü, CHP’yi hedef gösterdi

Yayın tarihi: 5 Ekim 2020 Pazartesi 12:23 pm - Güncelleme: 5 Ekim 2020 Pazartesi 12:25 pm

GATA’da başhekim yardımcılığı görevini yürüten ve medeni kanunu ile laikliği hedef alan Dr. Ali Edizer, tepkiler üzerine Erdoğan’a sığınarak CHP’yi hedef gösterdi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer’in sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar sosyal medyada büyük tepki çekti.

Gerici başhekim yardımcısı ameliyata entariyle giremediğine isyan etti

Menzil cemaatine yakın olduğu iddia edilen Edizer’in Medeni Kanun’u, laikliği hedef alan ve “şeyh”lerine övgüler yağdırdığı paylaşımları gündem oldu. CHP Sözcüsü Özgür Özel konuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştüğünü ve Koca’nın “gerekenin yapılacağını” söylediği bilgisini iletti.

İhsan Eliaçık’a Erdoğan’a hakaretten 1 yıl 2 ay hapis cezası

ERDOĞAN’A SIĞINDI

Başhekim Yardımcısı Edizer’le ilgili kararın ne olacağı merak konusuyken Edizer sosyal medya hesabından daha öncekiler gibi provokatif paylaşımlar yapmaya devam etti. Edizer paylaşımlarından birinde ise geri adım atmayacağını ima ederek AKP’Lİ Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a göndermede bulundu, CHP’yi hedef gösterdi.

Edizer şöyle yazdı:

“Laikçi seküler “üstünler”e karşı kompleksinden kurtulamayan bizim dindarlar gibi Recep Tayyip Erdoğan da “şirinlik” siyaseti yapsaydı bugün hâlâ başörtülü kızlarımız üniversite kapısından içeri giremiyor olurlardı.

Askeri bir hastanede muayene olmaları da hayâl olurdu…”

CHP’Yİ HEDEF GÖSTERDİ

Edizer’in CHP’yi hedef gösterdiği paylaşımı ise şöyle:

“Chp bir parti değil. Türk’e dinini, dilini, ve özünü kaybettirmeye memur, bir katliam müessesesidir. [Necip Fazıl Kısakürek]”

Eski bakana Erdoğan’a hakaretten hapis cezası!

Erdoğan’a hakaretten ceza alan Zuhal Olcay’a destek yağdı: ‘Her zulüm toplumsal öfkeyi daha da artırır’