Gerici başhekim yardımcısı ameliyata entariyle giremediğine isyan etti

Yayın tarihi: 5 Ekim 2020 Pazartesi 9:13 am - Güncelleme: 5 Ekim 2020 Pazartesi 12:28 pm

15 Temmuz Darbe girişiminden sonra statüsü değiştirilen Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin (GATA) başhekim yardımcılığı görevini yürüten ve medeni kanunu hedef alan Dr. Ali Edizer bu kez ameliyata entariyle giremediğine isyan etti

Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer, giydiği entarisiyle kameranın karşısına geçerek pantolon giyilmesini eleştirdi. Edizer videoda “Ya kel Mahmud, ya padişah ikinci Mahmud bizi düdük gibi pantolona mahkum ettin, bir Osmanlı hanedanı evladına yakışıyor mu? Şunun rahatlığını ferahlığını ancak evimizde gizli saklı bulabiliyoruz ya” ifadelerini kullandı.

BOŞANMAK YERİNE İKİNCİ EŞİ ALIN

Ali Edizer’in, “Esra Erol’a bizi götüren yolun başı, İsviçre Medeni Kanununun kabul edilmesidir. Sorsan “kadına özgürlük ve uygarlık” kazandırıldı. Resmiyete tek eşlilik, fiiliyatta zina ve fuhuş serbestliği. Kuvveden fiile batı ahlâksızlığı…” sözleri tepkileri üzerine çekmişti.

Başhekim yardımcısından skandal sözler: Boşanmak yerine ikinci eşi alın

“FAHRETTİN KOCA DA RAHATSIZ”

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın durumdan rahatsız olduğunu, gün içerisinde konuyla ilgili aksiyon alınacağını söyledi.Özel, şu paylaşımda bulundu:Sosyal medya paylaşımları nedeniyle #GATA’nın Başhekim Yardımcısı Ali Edizer’e partimizde ve kamuoyunda duyulan büyük rahatsızlığı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya ilettim. Sn. Bakan duyduğu rahatsızlığı ifade etti, yarın gereğinin yapılacağını iletti. Konun takipçisi olacağız.

LGBTİ NEFRETİ

Edizer, 26. İstanbul LGBTİ + Onur Haftası kapsamında düzenlenmek istenilen yürüyüş için de “LGBT (yani bildiğin çeşit çeşit ibneler teşkilatı) bugün İstanbul’da yürüyüş yapmak istemiş. Vali izin vermedi diye sol kesim veryansın edesiymiş. Şimdi bir genelleme yapsam, bana yakışmaz!” ifadelerini kullanmış.

Edizer’in yine, “Ne alkollü içecekleri özgürlük sembolü olarak gören soytarı enteller, ne eşcinsellik gibi sapkınlıklara ‘tercih’ diyen psikologlar, ne Gezi provokatörleri… Demokrasinin renkleri değildir. Demokrasiyi kokutup pis bir bataklığa çeviren muzır akımlardır…” ifadelerini kullandığı görüldü.

MENZİL

Son dönemde özellikle Sağlık Bakanlığı’nda Menzil tarikatı mensuplarının kadrolaştığı iddiaları konuşulurken, Ali Edizer’in aynı tarikattan olduğu öne sürülüyor.

Edizer’in paylaşımlarında sık Semerkant Dergisi ve Beşir Derneği gibi Menzil Tarikatı bağlantılı kuruluşlar ile @Gizli_Gölge ve @HasemiErol gibi aynı cemaatten hesapların paylaşımlarına yer vermesi de dikkat çekiyor.

GATA’nın gerici başhekim yardımcısından Mesut Yılmaz’a hakaret

 

“SAĞLIK BAKANINI BU ADAMI GÖREVEN ALMAYA ÇAĞIRIYORUM”

İYİ Parti Adalet ve Hukuk Politikaları Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, GATA Başhekim yardımcısı Ali Edizer’in Medeni Kanun’u hedef aldığı skandal sözlerinin ardından

Türkiye’nin en köklü sağlık kurumlarından eski adıyla GATA, yeni adıyla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin başhekim yardımcılığı görevini yürüten Dr. Ali Edizer, sosyal medya hesaplarından Medeni Kanunu ve tek eşliliği hedef alan paylaşım yaptı.

İYİ Parti Adalet ve Hukuk Politikaları Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, Twitter hesabı üzerinden skandal sözlerin ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya seslendi.

Laiklik düşmanı başhekim yardımcısı Ali Edizer, Erdoğan’ı övdü, CHP’yi hedef gösterdi

Erdem şunları söyledi:

“Eğer bu adam GATA’nın başhekim yardımcısı ise yazıklar olsun. Sağlık Bakanını, çok eşliliği savunup tavsiye eden açıkça Türk Medeni Kanunu’na riayet etmemeye çağıran ve kanunla mücadele ettiklerini söyleyen bu adamı görevden almaya çağırıyorum.”

TEPKİ YAĞIYOR