Kulis programının sunuculuğunu dayanışma ruhu gereği Mustafa Balbay üstlendi

Yayın tarihi: 8 Haziran 2020 Pazartesi 5:18 pm - Güncelleme: 8 Haziran 2020 Pazartesi 5:18 pm

TELE 1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel ve ODATV Haber Müdürü Müyesser Yıldız sabah saatlerinde evlerinden gözaltına alındı. Aynı zamanda Kulis programının sunucusu İsmail Dükel’e destek olmak için gazeteci Mustafa Balbay programı sundu. Parti genel başkan yardımcıları, milletvekilleri, gazeteciler ve hukukçular Dükel ve gerçeklerin adresi TELE1’e verdikleri desteği eksik etmedi.

İsmail Dükel’in ardından Oda Tv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız da gözaltına alındı

TELE1 Ankara Temsilci ve Kulis programı sunucusu İsmail Dükel’in gözaltına alınması nedeniyle yine TELE1 programcısı olan eski milletvekili ve gazeteci Mustafa Balbay, dayanışma ruhu gereği programın sunuculuğunu üstlendi.

TELE1 Ankara Temsilcisi, gazeteci İsmail Dükel gözaltına alındı

CHP eski Milletvekili Aylin Nazlıaka programın ilk bölümüne konul oldu. Programa katılan bir diğer isim de İsmail Dükel’in oğlu Baturalp Dükel oldu. Dükel, babasının gözaltına alınmasıyla ilgi verdi.

Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Sibel Güneş de Dükel’in gözaltına alınmasına tepki gösterdi.

İsmail Dükel’in gözaltına alındığını duyar duymaz CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli ağbaba, Seyit Torun ve Muharrem Erkek, parti MYK toplantısı öncesinde TELE1 Ankara bürosuna gelerek gazetecilere desteklerini eksik etmedi.

Türkiye’nin en önemli hukukçularından Şahin Mengü de programda , özgür basının önemine değindi. Mengü’nün ardından CHP Parti Meclisi üyesi Haluk Pekşen de programa telefona bağlandı.

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan da programa telefonla bağlandıktan sonra stüdyoya gelerek desteğini dile getirdi. İsmail Dükel’in avukatı Semih Ecer de yayına bağlanarak bilgi verdi.