İsmail Dükel’in ardından Oda Tv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız da gözaltına alındı

Yayın tarihi: 8 Haziran 2020 Pazartesi 9:30 am - Güncelleme: 8 Haziran 2020 Pazartesi 5:22 pm

İsmail Dükel’in ardından Oda Tv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız da gözaltına alındı

Odatv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız bu sabah gözaltına alındı. Müyesser Yıldız’ın evinde polislerin arama yaptığı belirtildi.

Gözaltına alınan Müyesser Yıldız’dan ilk açıklama: FETÖ’ye ve PKK’ya bir selam daha çakılmıştır

Müyesser Yıldız’ın Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı “Askeri casusluk” suçlamasıyla gözaltına alındığı bildirildi.

Müyesser Yıldız’ın avukatı TELE1’e bilgi verdi: Bu kumaştan bu elbise çıkmaz

SOYLU HEDEF GÖSTERMİŞTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Müyesser Yıldız’ın sosyal medyada yazdığı “Anlaşılan o ki, Bakan Soylu’nun söylediği gibi, ‘Çemçe grubu’ tamamen yok edilmemiş” paylaşımını alıntılayarak, “Çemçe grubunun itlafına, bir PKK bir sen üzülmüşsün. Kahramanlarımız bugün o bölgeye yeni sızmayı 10 metrede çatışma ile teröristleri yok ederek engelledi… Benim üzüntüm PKK seviciliğin değil, devlet gömleği giymiş pespayelerle iş tutmandır” demişti.

Avukata değil yandaşa bilgi

MÜYESSER YILDIZ KİMDİR?

Müyesser Yıldız, Türk gazeteci. Adıyaman Besni’de doğan Müyesser Yıldız, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın Yayın Yüksek Okulu’nda eğitim gördü. Bulvar gazetesi çıkınca orada gazeteciliğe başladı. Bulvar’ın kapatılmasının ardından mesleğine Tercüman’da devam etti. Semra Özal’ın da adının karıştığı bir olayla ilgili olarak yazınca dönemin Başbakanı Özal, Yıldız’ın işten atılmasına neden olur.

Sırasıyla Bulvar, Tercüman, Günaydın, Akşam gazetelerinde ve Nokta Dergisi’nde çalıştı.

Müyesser Yıldız Odatv’de yazılar yazmaktadır. Haziran 2012’de 16 ay tutuklu bulunmasına neden olan Odatv davasından tahliye oldu

TELE1 Ankara Temsilcisi, gazeteci İsmail Dükel gözaltına alındı

TELE1 Ankara Temsilcisi, gazeteci İsmail Dükel sabah saatlerinde gözaltına alındı. İsmail Dükel, TELE1’de hafta içi her sabah Kulis programını yapıyordu.

TELE1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel, sabah saatlerinde gözaltına alındı. Gözaltıyı TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, ‘Arkadaşımız, TELE 1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel bu sabah 07.30’da gözaltına alındı. Gözaltına alınma nedeni bilinmiyor. Savcılığın 4 gün gözaltı süresi vermiş. Savcılığa çağrılarak ifadesi alınabilecek bir gazetecinin böyle gözaltına alınması demokrasilerde olmaz, olmamalıdır’ sözleriyle duyurdu.