Kraliyet görevlerinden çekilmişti! Meghan Markle’ın tehdit aldığı ortaya çıktı

Yayın tarihi: 30 Kasım 2022 Çarşamba 3:57 pm - Güncelleme: 30 Kasım 2022 Çarşamba 4:23 pm

Eşi Prens Harry ile birlikte kraliyet görevlerinden çekilerek Güney California’ya taşınan Meghan Markle’ın görev süresince tehdit aldığı ortaya çıktı.

Prens Harry’nin eşi Düşes Meghan Markle’ın, kraliyet görevi sırasında “iğrenç ve oldukça ciddi” tehditler aldığı bildirildi.

Metropolitan Polis Teşkilatı’nda Terörle Mücadeleden Sorumlu eski Komiser Yardımcısı Neil Basu, Channel 4 News’e verdiği demeçte, Markle’a yönelik tehditlere değindi ve “Markle daima tehdit altında hissettiyse bunu anlayabileceğini” dile getirdi.

“Yazılanları görüyor ve bu tehditleri alıyor olsaydınız, kendinizi sürekli tehdit altında hissederdiniz.” diyen, Basu, Meghan Markle’a yönelik tehditleri “İğrenç ve çok ciddi” olarak niteledi.

“İNSANLAR BU TEHDİTLER NEDENİYLE YARGILANDI”

Basu, çoğunluğu aşırı sağdan gelen tehditlerin inandırıcı olup olmadığı sorusuna, “Kesinlikle. Bunu araştıran ekiplerimiz vardı. İnsanlar bu tehditler nedeniyle yargılandı” yanıtını verdi.

Prens Harry ve eşi, Ocak 2020’de kraliyet görevlerinden çekilerek, daha bağımsız bir hayat yaşamak ve İngiliz medyasından uzaklaşmak için Güney California’ya taşınan Megan Markle, bir röportajında kraliyet görevi sırasında intiharın eşiğine geldiğini söylemişti.