Korhan Berzeg’i bulana 1 milyon TL ödül

Yayın tarihi: 4 Ağustos 2023 Cuma 8:39 am - Güncelleme: 4 Ağustos 2023 Cuma 8:39 am

Balıkesir’in Gönen ilçesinde köpeğiyle yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan dünyaca ünlü ekonomist Korhan Berzeg’in eşi Angela Berzeg “Korhan’ı sağ salim bulan kişiye 1 milyon lira ödül vereceğiz” dedi.

ABD’de Dünya Bankası’nda uzun süre ekonomi uzmanı olarak görev yaptıktan sonra emekli olup, İstanbul Büyükada’da yaşamaya başlayan Korhan Berzeg, mayıs ayında tatil için eşi İngiliz uyruklu Angela Berzeg ile memleketi Gönen’in Armutlu Mahallesi’ndeki evine geldi.

17 Haziran’da, Angela Berzeg kahvaltı hazırlarken, doberman cinsi köpeği Tina ile yürüyüş yapmak için evden ayrılan Korhan Berzeg, geri dönmedi. Cep telefonunu evde bırakan eşi geri dönmeyince Angela Berzeg, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Berzeg’i bulmak için çalışmalar başlatıldı ama ünlü ekonomist 49 gündür kayıp.

1 MİLYON TL ÖDÜL

Berzeg’i aramaktan vazgeçmeyen ailesinden ‘ödül’ açıklaması geldi. Sabah’ta yer alan habere göre, ünlü ekonomistin eşi Angela Berzeg, “Korhan’ı sağ salim olarak bulan kişiye 1 milyon TL ödül vereceğiz. Ben hâlâ umutluyum Korhan’ı sağ salim bulacağız. Tüm Türkiye’den yardım istiyorum; lütfen Korhan’ı bulmama yardım edin. Biz her zaman mutlu bir aileydik. Hiç kimseyle sorunumuz olmadı. Mutlu günlerimize tekrar dönmek istiyorum. Belirsizlik çok zor” dedi.

Köpeğiyle gezerken kaybolan Berzeg’in eşi: Onu her yerde arayın