Konyaspor tur atladı!

Yayın tarihi: 28 Temmuz 2022 Perşembe 11:20 pm - Güncelleme: 28 Temmuz 2022 Perşembe 11:20 pm

Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında BATE Borisov’u konuk etti. Konyaspor, BATE Borisov’u 2-0 mağlup ederek bir üst tura ismini yazdırmayı başardı.

Konyaspor , UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda 3-0’ın rövanşında Belarus temsilcisi BATE Borisov’u konuk etti. Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanan ilk mücadelede Yeşil – Beyazlılar sahadan 3-0’lık üstünlükle ayrılmıştı. İlhan Palut yönetimindeki Konyaspor, rövanşta ise taraftarı önünde sahaya çıktı ve rakibini 2-0 mağlup ederek bir üst tura ismini yazdırmayı başardı.

Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanan mücadeleye etkili başlayan ev sahibi Konyaspor, 37. dakikada Rahmanovic’in golüyle 1-0 öne geçti. Yeşil-Beyazlı ekip 43. dakikada ise Calvo ile farkı 2’ye yükseltti. İlk yarı Konyaspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarının 73. dakikasında Cikalleshi 2. sarıdan kırmızı kart ile oyun dışında kalırken maçta başka gol olmadı ve Konyaspor rakibini 2-0 mağlup ederek tur atladı.

İsrail’de tur Başakşehir’in