İsrail’de tur Başakşehir’in

Yayın tarihi: 28 Temmuz 2022 Perşembe 9:51 pm - Güncelleme: 28 Temmuz 2022 Perşembe 10:05 pm

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Maccabi Netanya deplasmanına çıktı. İlk maçtan 1-1’lik eşitlikle ayrılan Başakşehir turu İsrail’de geçmeyi başardı. Turuncu-Lacivertliler, Youssouf Ndayishimiye’nin 9’daki kafa golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı ve bir üst tura yükseldi.

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında deplasmanda İsrail temsilcisi Maccabi Netanya ile karşılaştı. Fatih Terim Stadyumu’nda geçen hafta oynanan ilk mücadele Patryk Szysz ile Gil Itzhak’ın karşılıklı golleriyle 1-1 sona ererken, Başakşehir turu İsrail’de geçmeyi başardı.

Netanya taraftarı önündeki maçta 9’da Lima korneri kullandı, ceza sahasında Youssouf Ndayishimiye yükselip vurdu ve Turuncu-Lacivertliler’i 1-0 öne geçirdi. Bu gol Başakşehir’i bir üst tura taşıdı.

Başakşehir, Maccabi Netanya karşısında sahadan beraberlikle ayrıldı

Turuncu-Lacivertliler bir sonraki turda Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Breidablik (İzlanda)-Buducnosy Podgorica (Karadağ) eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanan ilk maçtan Breidablik 2-0’lık galibiyetle ayrılmıştı.