Konya’da doktoru öldüren güvenlik görevlisinin babası: Kendi çocuğumdan çok doktora üzülüyorum

Yayın tarihi: 8 Temmuz 2022 Cuma 5:47 pm - Güncelleme: 8 Temmuz 2022 Cuma 5:47 pm

Konya’da kardiyoloji uzmanı Dr. Ekrem Karakaya’yı, tabancayla vurup öldürdükten sonra kendi yaşamına da son veren güvenlik görevlisi Hacı Mehmet Akçay’ın babası Kasım Akçay, ”Kendi çocuğumdan çok doktora üzülüyorum. İki çocuğu var. Kelimelerle tarif edilemez bir durum” dedi.

Yunak Devlet Hastanesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Hacı Mehmet Akçay, Konya Şehir Hastanesi’nde kardiyoloji uzmanı Dr. Ekrem Karakaya’yı, klinikte ruhsatlı tabancasıyla peş peşe ateş ederek öldürdü. Ardından aynı tabancayla kendi canına kıydı. Akçay’ın saldırıyı, kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesi’nde anjiyo ameliyatı sonrası yaşamını yitiren annesi Kezban Akçay’ın ölümünden sorumlu tuttuğu için gerçekleştirildiği öne sürüldü.

Hacı Mehmet Akçay’ın babası Kasım Akçay, yaşanan olay nedeniyle üzüntülü olduğunu belirterek, ”Böyle bir olay yaşandığına hala inanamıyorum. Böyle bir olayın yaşanmasını da asla istemezdim. Kendi çocuğumdan çok doktora üzülüyorum. 2 çocuğu var. Kelimelerle tarif edilemez bir durum” dedi.

Kasım Akçay, ”Annesinin ölümünden dolayı doktoru öldürdüğü söyleniyor. Annesinin ölümüyle ilgili doktoru suçlayıcı bize hiçbir şey söylemedi. Olayı çıkan haberlerden öğrendim” diye konuştu.

Hastanede cinayet dehşeti! Konya’da silahlı saldırıya uğrayan doktor yaşamını yitirdi