Konsere geç çıkan Madonna’ya hayranlarından dava şoku

Yayın tarihi: 19 Ocak 2024 Cuma 2:15 pm - Güncelleme: 19 Ocak 2024 Cuma 2:15 pm

İki hayranı New York’taki konserine 2 saat geç çıkan Madonna‘ya ‘ertesi günü işe gitmek ve erken kalkmak’ zorunda oldukları gerekçesiyle dava açtı.

Michael Fellows ve Jonathan Hadden isimli iki hayran, Madonna’nın 13 Aralık’taki Barclays Center konserine gitti. Brooklyn Federal Mahkemesi’nde açılan davaya göre konserin saat 20.30’da başlayacağı ilan edildiği halde 65 yaşındaki pop yıldızı 22.30’a kadar sahneye çıkmadı.

HAFTA İÇİ VE GECE GEÇ BİTMESİ GEREKÇE GÖSTERİLDİ

Fellows ve Hadden, gece yarısından sonra saat 01.00’de konserden ayrıldılar ve toplu taşıma olmadığı için bir ulaşım maliyetiyle karşı karşıya kaldıklarını söylediler. Davada, hafta içi gece programının geç bitmesinin “ertesi gün ailevi sorumluluklarını yerine getirme” becerilerini de etkilediği iddia edildi. Fellows ve Hadden, Madonna’yı, Barclays Center’ı ve tur organizatörü Live Nation’ı, “mantıksız, haksız ve/veya aldatıcı ticari uygulamalar” ile suçluyor.

TOPLU DAVA TALEBİ

Dava, Madonna’nın 14 ve 16 Aralık tarihlerinde New York’ta vereceği iki konser de dahil olmak üzere, geç başlayan diğer gösterilerine katılanlar için toplu dava statüsü talep ediyor.

İLK DEFA BÖYLE BİR DAVA İLE KARŞILAŞMIYOR

Madonna, geç kaldığı için davayla ilk kez karşı karşıya kalmıyor. 2019’da Floridalı bir hayranı Madame X turnesinde geç kalmasının sözleşmenin ihlali olduğunu ileri sürmüştü. Yine 2020’de iki New Yorklu konser izleyicisi tarafından açılan bir davada da benzer suçlamalar yer almıştı. Her iki dava da daha sonra reddedilmişti.

Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veren Madonna dünya turnesine başladı! “Çocuklarım için hayatta kalmalıyım”

Kaynak: TELE1