‘Kocanı sana bağlayacağım’ yalanıyla 500 bin liralık vurgun yaptı

Yayın tarihi: 5 Temmuz 2023 Çarşamba 3:21 pm - Güncelleme: 5 Temmuz 2023 Çarşamba 3:22 pm

Bursa’da kendini medyum olarak tanıtan bir dolandırıcı, kadınlara ‘Büyüyle kocanı sana yeniden bağlayacağım’ diyerek 500 bin liralık vurgun yaptı. M.Ç.’nin aynı zamanda dolandırdığı bazı kadınları taciz ettiği de ortaya çıktı.

Bursa’da kendini medyum olarak tanıtan M.Ç. isimli şüpheli, kadınları ‘sevgilini yeniden getireceğim’, ‘kocanı sana bağlayacağım’ gibi yalanlarla dolandırdı. Polisin takibe aldığı 21 yaşındaki M.Ç.’nin bugüne kadar 500 bin liralık vurgun yaptığı ortaya çıktı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, internet üzerinden kendini medyum olarak tanıtıp, kadınlara yönelik, ‘sevgilini sana geri getireceğim’, ‘kocanı tekrar sana bağlayacağım’, ‘her türlü büyü yaparım’  gibi vaatlerle ilan veren M.Ç.’yi takibe aldı. Polis ekipleri, savcılık talimatıyla, kadınları yaklaşık 500 bin TL dolandırdığı ve tacizde bulunduğu iddia edilen M.Ç.’yi gözaltına aldı.

M.Ç.’nin evine yapılan operasyon sırasında, ruhsatsız tabanca ile sahte polis kimliği ve bir miktar para ele geçirildi. Emniyetteki sorgusu devam eden M.Ç., ifadesinin ardından adliyeye çıkartılacak.

Böyle dolandırıcılık görülmedi! “Ben Brad Pitt’im” dedi 170 bin avroluk vurgun yaptı