Kızıyla ilişkisini olduğunu iddia ettiği genci dövüp bıçakla boğazından yaraladı

Yayın tarihi: 4 Eylül 2023 Pazartesi 12:07 pm - Güncelleme: 4 Eylül 2023 Pazartesi 12:10 pm

Adana Otogarı’nda bir kişi kızıyla ilişkisi olduğunu iddia ettiği genci darp ettikten sonra bıçakla boğazından yaraladı. Esnafın ağır yaralı kurtardığı gencin sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Adana Otogarı’nda sabah saatlerinde kimliği henüz açıklanmayan 55 yaşlarındaki bir kişi, kızıyla ilişkisi olduğunu iddia ettiği 25 yaşındaki Ulaş A. ile otogarda karşılaştı. Bir anda Ulaş A.’ya saldırmaya başlayan kişi daha sonra cebinden çıkardığı bıçağı etrafa savurdu. Bu sırada elinden yaralanan Ulaş A,.,daha sonra yere düştü. Şüpheli, daha sonra Ulaş A.’yı boğazından yaraladı. Olayı gören çevredeki esnaf araya girdi. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yol verme kavgasında yanlışlıkla eşini öldürdü!

SAĞLIK DURUMU KRİTİK

Olay yerine gelen polis ekipleri yere yatırdıkları şüpheliyi  güçlükle sakinleştirdi. Sağlık ekiplerini bekleyen esnaf ise önce sandalyeye daha sonra yere oturttukları Ulaş A.’nın boğazına tampon yaptı. Kanlar içinde kalan ve şoka giren Ulaş A.’yı, esnaf sakinleştirmeye çalıştı. Ağır yaralı Ulaş A., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ulaş A.’nın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Yara izleri dikkat çekti! Sabancı çiftinin oğulları kazanın ardından ilk kez görüntülendi

‘NAMUS MESELESİ YÜZÜNDEN BIÇAKLADIM’

Ulaş A.’yı namus meselesi yüzünden bıçakladığını öne süren şüpheli  gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Öte yandan yaşananlar, çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.