Kızını günlerce takip eden şüpheliye babadan dayak! “Köpeklerden korumak için takip ettim”

Yayın tarihi: 9 Ocak 2024 Salı 3:19 pm - Güncelleme: 9 Ocak 2024 Salı 3:19 pm

İstanbul Esenyurt’ta bir baba kızını okula giderken takip eden şüpheliyi darp etti. Şüpheli kendisini “Köpeklerden korumak için takip ettim” diye savundu.

Olay, İstanbul’un Esenyurt ilçesine bağlı Pınar Mahallesi’nde dün sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; A.A. isimli şahıs, 5. sınıfa giden bir kız çocuğunu 5 gün boyunca sabahları okula gittiği esnada takip etmeye başladı. Durumu fark eden küçük kız babasına söyleyerek okula onunla beraber gitti. Okula doğru kızıyla yürüyen baba çok geçmeden şahsın kendilerini takip ettiğini fark etti. Şahsın yanına giderek vurmaya başlayan adam, bir süre darp ettikten sonra polis ekiplerine ihbar etti. Sokaktaki diğer vatandaşların da yardımıyla şüpheli, ekipler gelene kadar tutuldu. Olay yerine gelen emniyet güçleri şüpheliyi gözaltına alarak karakola götürürken kız çocuğunun ailesi ise şahıstan şikayetçi oldu.

Konu ile ilgili A.A. ifadesinde aynı saatte işe gittiğini ve kızı sokak köpeklerinden korumak istediği için eşlik ettiğini belirtti.

(İHA)

Sınıfı basan veliler öğrencilerin gözü önünde öğretmenleri darp etti

Kaynak: İHA