Kızılcık Şerbeti’nin yeni ‘Apo’su Ahmet Mümtaz Taylan ilk kez konuştu: Settar Tanrıöğen geri dönecek mi?

Yayın tarihi: 4 Mart 2024 Pazartesi 10:17 am - Güncelleme: 4 Mart 2024 Pazartesi 10:17 am

Kızılcık Şerbeti‘nde Abdullah rolünü devralan  Ahmet Mümtaz Taylan, Settar Tanrıöğen için “Kendisinin de isteğiyle, onayıyla bu şekilde devam etme gereği doğdu” dedi. Taylan ayrıca “İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur, döner… İsterse diziye döner ya da başka işler yapar” dedi.

‘Kızılcık Şerbeti’ dizisinde Settar Tanrıöğen’in sağlık sorunları nedeniyle ayrılmasının ardından Abdullah Ünal rolünü Ahmet Mümtaz Taylan devraldı. Taylan, dün Aslı Atasoy’un sunduğu ve İBB Kültür ve Sanat tarafından düzenlenen ‘Görseli Düşünmek’ temalı seminerde konuştu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın aktardığına göre, panel öncesi Magazin News’ten Cenker Tezel’e konuşan Taylan, “Öncelikle Settar kardeşimize acil şifalar diliyorum. Bizim için çok kıymetlidir; hem insan olarak, hem oyuncu olarak… O sağlığına kavuştuğu zaman daha iyi hissedeceğiz kendimizi ama iş devam ediyor. 5 hafta falan beklediler toparlanması için ama kendisinin de isteğiyle, onayıyla bu şekilde devam etme gereği doğdu… Ben de destek olmak için sevilen bir iş hakkını vermeye çalışacağım” dedi.

Kızılcık Şerbeti’nin yeni Abdullah’ı Ahmet Mümtaz Taylan’dan ilk kare!

ELEŞTİRİLERİ DEĞERLENDİRDİ

‘Kızılcık Şerbeti’nin son bölümünün finalinde ilk kez seyirci karşısına çıkan Taylan gelen eleştirileri de değerlendirdi. Taylan, “Kabul edenler de oldu, ‘Ay olacak mı acaba ?’diye kaygılanan da oldu… Hepsi olur. Biz elimizden geleni yapmaya çalışacağız. İşe gösterilen sevgiye layık olmaya gayret edeceğiz. Bakalım önümüzdeki günlerde görürüz” diye konuştu.

Settar Tanrıöğen’in Kızılcık Şerbeti’nden ayrılma sebebi belli oldu

”İSTERSE DİZİYE DÖNER”

Ahmet Mümtaz Taylan “Settar Tanrıöğen’le dost olacak kadar görüşemedik ama saygım, sevgim çok fazladır. Özel bir oyuncudur, bir sürü işini bayılarak izledik. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur, döner… İsterse diziye döner ya da başka işler yapar. Her zaman gözümüze ondadır” ifadelerini kullandı.

Kızılcık Şerbeti yapımcısından yeni ‘Apo’ açıklaması: Çok zordu…

Kaynak: TELE1