Kızılcık Şerbeti’nin senaryosu değişecek mi? Yapımcı yanıt verdi

Yayın tarihi: 4 Şubat 2024 Pazar 2:04 pm - Güncelleme: 4 Şubat 2024 Pazar 2:04 pm

Kızılcık Şerbeti‘nde ‘Abdullah’ karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen‘in beyin kanaması geçirmesi nedeniyle senaryonun değişeceği iddia edilirken, yapımcı Faruk Turgut senaryo değişikliğinin doğru olmadığını belirtti.

Kızılcık Şerbeti’ dizisinde ‘Abdullah’ karakterini canlandıran usta oyuncu Settar Tanrıöğen’in beyin kanaması geçirmesinin ardından senaryonun değişeceği iddia edildi. Tanrıöğen’in dizideki rol arkadaşı Aliye Uzunatağ, Nişantaşı’nda karşılaştığı basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Uzunatağ “Çok üzgünüz çok. Henüz yoğun bakımda… Settar’ın gelişini bekleyeceğiz. Senaryoda değişiklik olacak” ifadelerini kullandı.

YAPIMCIDAN AÇIKLAMA: DOĞRU DEĞİL

Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, senaryonun değişeceği iddiasına yanıt verdi. Odatv’ye konuşan Turgut, “senaryo değişikliğinin doğru olmadığını” söyledi. Senaryonun normal akışta devam ettiğini ve bu bölümlerin önceden çekilmiş olduğunu söyleyen Faruk Turgut, Settar Tanrıöğen’in Pazartesi günü normal odaya çıkmasının beklendiğini açıkladı. Settar Tanrıöğen’in normal odaya çıkmasının ardından iyileşme sürecinin takip edeceklerini söyleyen Turgut, senaryo ve dizinin geleceği ile ilgili verilmiş bir karar ya da konuşulmuş bir durum olmadığının altını çizdi.

Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen’in son sağlık durumu nasıl? Hastaneden açıklama geldi

Aliye Uzunatağ’dan ‘Kızılcık Şerbeti’ açıklaması! “Senaryoda değişiklik olacak”

Kaynak: TELE1