Kızılcık Şerbeti’ne Cannes’dan davet

Yayın tarihi: 11 Şubat 2024 Pazar 4:52 pm - Güncelleme: 11 Şubat 2024 Pazar 4:52 pm

Nisan ayında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan uluslararası televizyon pazarı MipTV’de Show TV’nin Gold Film imzalı dizisi Kızılcık Şerbeti için bir gece düzenlenecek.

Kızılcık Şerbeti dizisi yurtdışında da dikkatleri üzerine çekti. 50’yi aşkın ülkeye satılan dizinin yurt dışı satışını yapan İzzet Pinto her yıl nisan ayında Cannes’da düzenlenen televizyon dünyasının 80’den fazla ülkeden uluslararası televizyoncu ve dağıtımcıyı buluşturan MipTV’de dizinin başarısını kutlamak için bir gece organize etmeye hazırlanıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, MipTV’nin ikinci günü olan 9 Nisan’da düzenlenecek gece, ismi şimdilik gizli tutulan bir mekânda yapılacak. Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, senaristleri Melis Civelek ve Zeynep Gür, yönetmeni Ketche ile oyunculardan Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu, Ceren Karakoç ve Sıla Türkoğlu geceye katılacak.

Oyuncuların organizasyonda giyeceği kıyafetleri Lady Gaga’nın tasarımcısı olarak adını tüm dünyaya duyuran ve 2019 yılında Kraliçe 2. Elizabeth tarafından ‘Yüksek Onur Unvanı’na layık görülen Zeynep Kartal hazırlayacak.

Kızılcık Şerbeti’nde Apo’ya sürpriz senaryo

Kaynak: TELE1