Kızılcık Şerbeti’nde Apo’ya sürpriz senaryo

Yayın tarihi: 7 Şubat 2024 Çarşamba 12:45 pm - Güncelleme: 7 Şubat 2024 Çarşamba 12:45 pm

Kızılcık Şerbeti’nde ‘Apo’ karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen‘in tedavisi sürerken, senaryo değişikliğiyle bir kulis bilgisi daha ortaya atıldı.  

Show TV’nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde ‘Apo’ karakterini canlandıran oyuncu Settar Tanrıöğen geçirdiği beyin kanaması nedeniyle tedavi görüyordu. Tanrıöğen bugün güzel bir haber geldi ve ünlü oyunca yoğun bakımdan çıkarılacak normal odaya alındı.

Tanrıöğen’in tedavisi nedeniyle dizide senaryo değişikliğine gidileceği belirtilirken, konuyla ilgili gazeteci Sina Koloğlu X hesabından bir kulis bilgisi daha ortaya atıldı.

Koloğlu X hesabından ‘APO‘YA SÜRPRİZ SENARYO!’ başlıklı paylaşımında şunları yazdı:

“Değerli oyuncu Settar  Tanrıöğen, beyin kanaması geçirmişti. İki kez ameliyat edilen oyuncunun yoğun bakımdan çıktığı ve normal odaya alındığı öğrenildi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, bir hafta daha hastanede kalacağı, dizi setine dönüş tarihiyle ilgili ise henüz net bir kararın alınmadığı açıklandı.

Benim kulağıma gelen, oyuncunun setlere dönüşü zaman alacak. Nekahat dönemi uzun sürebilir. Peki nasıl bir formül düşünülüyor? Görünen, bir süre çekimler Settar Tanrıöğen’siz yapılacak. Değişik formüller olduğu söyleniyor. Onlardan birinin Abdullah Bey’in COVİD olup evde karantinada olduğu durumu. Tabii ki bu kesin değil. Düşüncelerden biri…”

Settar Tanrıöğen’den sevindiren haber!

Kaynak: TELE1