Kız kardeşine evlilik teklifini çalı kılığına girerek izledi

Yayın tarihi: 2 Ekim 2019 Çarşamba 11:01 am - Güncelleme: 2 Ekim 2019 Çarşamba 11:01 am

ABD’de, kız kardeşinin evlilik teklifi alacağını öğrenen bir kadın üzerine çalı kostümü giyerek o anları izledi. Çalı kılığındaki görüntülerini Twitter’da yayınlayan kadının fotoğrafları kısa sürede yayıldı.

ABD Wisconsin’de yaşayan Therese Merkel isimli bir kadın, kız kardeşi Rachel’in evlilik teklifini, üzerine çalı kıyafetleri giyerek izledi. Merkel,  ‘o anları kaçırmamak için’ böyle bir yönteme başvurduğunu söyledi.

Bir fotoğrafçı tarafından çalı kılığındaki görüntüleri kaydedilen kadın, fotoğraflarını kendi Twitter hesabından da paylaştı.

Merkel, paylaşımında “Kız kardeşim nişanlandı ve ben de o anı yakalamak için çalı kılığına girdim. Bir yıldır ayrıyız, hayatlarımız neden bu kadar farklı?” ifadelerini kullandı.

Sputnik’in TIME’a dayandırdığı habere göre, Merkel, evlilik teklifi yapan erkeğin de plandan haberi olduğunu ancak birlikte ‘Romantizmi bozma ihtimali olduğu için biraz endişe ettiğini’ söyledi.

Merkel’in evlilik teklifi alan kardeşi Rachel ise, “Kız kardeşimin Andrew’in yanında yuvarlanması muhteşemdi” ifadelerini kullandı. Merkel’in Twitter’da paylaştığı fotoğraflar kısa sürede yayıldı.