Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in yeni filminin yayın tarihi belli oldu

Yayın tarihi: 17 Ekim 2023 Salı 2:45 pm - Güncelleme: 17 Ekim 2023 Salı 2:45 pm

Netflix’te yayınlanacak olan başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat‘in olduğu İstanbul İçin Son Çağrı filminin yayın tarihi belli oldu.

Başrollerinde Aşk-ı Memnu’da Bihter ve Behlül’ü canlandıran ardından başka bir projede yer almayan ikili Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in yer aldığı İstanbul İçin Son Çağrı filmi izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Dijital içerik platformu Netflix, Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat‘in oynadığı İstanbul İçin Son Çağrı filminin yayın tarihini duyurdu. Film 24 Kasım’da yayınlanacak.

FİLMİN KONUSU

Yapımcılığını OGM Pictures‘ın üstlendiği filmde Beren Saat ‘Serin’, Kıvanç Tatlıtuğ ise “Mehmet” karakterini canlandıracak. Senaryosunu Nuran Evren Şit‘in yazdığı filmin yönetmen koltuğunda ise Gönenç Uyanık oturuyor.

“Last Call For İstanbul” (İstanbul İçin Son Çağrı) filminde Mehmet ve Serin İstanbul’daki hayatlarından uzakta, New York‘ta havaalanında tesadüfen karşılaşır. Onları heyecan ve tutku dolu bir macera beklemektedir.

Netflix, bir süredir merakla beklenen ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat’in yer aldığı İstanbul İçin Son Çağrı filminin 24 Kasım’da yayınlanacağını duyurdu.

Kıvanç Tatlıtuğ’un çocukluk fotoğrafı ortaya çıktı! Görenler oğlu Kurt Efe sandı

Ünlü oyuncunun son hali hayranlarını korkuttu! Beren Saat tekerlekli sandalyede görüntülendi