Kiracı ile ev sahibinin kavgasında tekme ve yumruklar havada uçuştu

Yayın tarihi: 28 Ağustos 2023 Pazartesi 6:00 pm - Güncelleme: 28 Ağustos 2023 Pazartesi 6:00 pm

İstanbul Esenler’de evden taşınan kiracı ile ev sahibi arasında merdivenler kirlendiği için kavga çıktığı iddia edildi. Kavgada, taraflar tekme ve yumruklarla birbirine girdi.

Olay, İstanbul’un Esenler ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. DHA’nın haberine göre ev sahibinin uzun süredir evden çıkmasını istediği kiracı aile, kendilerine başka bir ev bulduktan sonra taşınmaya karar verdi.

Eşyaların taşındığı esnada bina merdivenlerinin kirlendiği iddiasıyla ev sahibi ile kiracı arasında tartışma çıktı. Merdivenlerin temizlenmesi konusunda ev sahibi, kiracıya uyarıda bulundu.Taşınmanın bitmesinin ardından temizlik yapacaklarını ifade eden kiracı ile ev sahibi arasında sözlü tartışma başladı. Sözlü tartışma sırasında küfür edilmesi nedeniyle taraflar birbirine tekme, yumruk ve sopalarla saldırdı. Vatandaşların araya girmesiyle kavga son bulurken ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Polis merkezinde ifade veren taraflar birbirinden şikayetçi oldu. Kiracı ve ev sahiplerinin kavga ettiği anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

‘Kira zammı’ kavgasında ölü sayısı ikiye çıktı

Kiracının terk ettiği daireyi gören ev sahibi şoke oldu!