Kilis’te kadın cinayeti: Beyin kanaması geçiren kadın hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 20 Ekim 2021 Çarşamba 7:34 pm - Güncelleme: 20 Ekim 2021 Çarşamba 8:28 pm

Kilis’te Mahmut Özyer isimli erkeğin darp ettiği Fatime Gül Özyer, beyin kanaması geçirdi. Hastanede tedavi gören kadın hayatını kaybetti. Mahmut Özyer ise tutuklandı.

bir hafta önce Kilis’in Albay İbrahim Karaoğlan Mahallesi’nde meydan gelen olayda, Mahmut Özyer ile eşi Fatime Gül Özyer arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Muhammet Mahmut Özyer, kadını darp ederek kafasını duvara vurdu. eyin kanaması geçiren kadın hastaneye kaldırıldı. Fatime Gül Özyer, bir haftadır tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Fatime Gül Özyer’in, 20 gün önce bir kız çocuğu dünyaya getirdiği öğrenildi. Özyer’in ailesi ise kızlarını öldüren  Mahmut Özyer’e en ağır cezayı vermesini istedi. Anne Kezban Çetin, “Bütün kadınların arkasında durulmasını istiyorum. Benim 20 günlük torunum annesiz kaldı. Torunum büyüyecek annem nerede diyecek. Ben şimdiden bu cevapları düşünüyorum. Benim çocuğumun hakları savunulsun. Kızımın kanı yerde kalmasın. Kızımın darbedilmesinin ardından damadın halası ve annesi evi temizlemişler, hiçbir iz ve delil bırakmamışlar” dedi.

Kilis’te kadın cinayeti: Döverek öldürdü!