Kılıçdaroğlu’ndan partisine Z kuşağı talimatı!

Yayın tarihi: 18 Nisan 2023 Salı 11:18 am - Güncelleme: 18 Nisan 2023 Salı 11:18 am

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu 14 Mayıs’ta ilk kez oy kullanacak olan gençlere ulaşmak için parti teşkilatlarına talimat verdi. CHP Gençlik Kolları, ülkedeki mevcut sorunlara yönelik çözüm önerilerini kapı kapı gezilerek anlatacak.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin gençlik kollarına 14 Mayıs’ta yapılacak seçimde ilk kez oy kullanacak yaklaşık 5 milyon gence ulaşılması için talimat verdi.

“Değişim beklentisinin en yüksek olduğu grup olarak gençler gözüküyor” diyen Kılıçdaroğlu, CHP’nin her kesimden gencin sorunlarına yönelik çözüm önerilerinin anlatılmasını istedi.

GENÇLERİN KAPISI ÇALINACAK

Milliyet’in aktardığına göre, CHP, ilk defa oy kullanacak gençlerin kapısına kadar gidecek, ulaşılamayan evlere ise Kılıçdaroğlu’nun mektubu gönderilecek. Kılıçdaroğlu da gençlerle zaman zaman bir araya gelecek.

Kılıçdaroğlu bu kapsamdaki ilk toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in moderatörlüğünde gençler ile buluşarak, gençlerin sorularını yanıtlamıştı. Kılıçdaroğlu, dün de İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurtlarında kalan kız öğrenciler ile Kadıköy Moda’da bir araya gelerek sohbet etti.

Kılıçdaroğlu’ndan ‘Kürtler’ videosu: Bu propagandaya sakın kanmayın