Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’ın suçlamalarına: Neyi ne için söylediğini de gayet iyi biliyorum

Yayın tarihi: 13 Şubat 2024 Salı 8:34 am - Güncelleme: 13 Şubat 2024 Salı 8:34 am

CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mitinglerde sık sık kendisi ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i hedef alan AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için, “Partimizin içini karıştırmak istiyor. Ama biz kendisini gayet iyi biliyoruz, tanıyoruz. Neyi ne için yaptığını, neyi ne için söylediğini de gayet iyi biliyorum” dedi.

CHP genel başkanlığı dönemi bittikten sonra açtığı ofiste işlerine devam eden Kemal Kılıçdaroğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmaları kapsamında katıldığı mitinglerde hala kendisini ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i hedef almasını yorumladı.

Sözcü’den Emin Özgönül’e konuşan Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın kendisi ve Genel Başkan Özgür Özel’e yönelik suçlamaları için ‘’Partimizin içini karıştırmak istiyor. Ama biz kendisini gayet iyi biliyoruz, tanıyoruz. Neyi ne için yaptığını, neyi ne için söylediğini de gayet iyi biliyorum. Bugüne kadar kendisi ile çok karşı karşıya geldik” dedi.

ÖZGÜR ÖZEL İLE YEMEKTE NE KONUŞTU?

CHP Genel Başkanlığı’nı devrettikten sonra parti genel merkezine gitmediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, Özgür Özel ile yediği yemekle ilgili soruya şu yanıtı verdi:

“Özgür Bey partimizdeki çok tecrübeli bir siyasetçidir, yıllarca grup başkanvekilliği yaptı, grup başkanlığı görevinde bulundu. O yemekte genel siyaseti konuştuk, yerel seçimleri ele aldık, fikirlerimizi aktardık, ülke sorunlarını görüştük”

Kemal Kılıçdaroğlu’na Bilal Erdoğan’a ‘hakaret’ten hapis istemi

Kaynak: TELE1