Kılıçdaroğlu: Koysunlar sandığı seçim yapsınlar boyunun ölçüsünü alsınlar

Yayın tarihi: 21 Temmuz 2023 Cuma 11:43 am - Güncelleme: 21 Temmuz 2023 Cuma 11:43 am

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, genel seçimlerde alınan sonuçla ilgili dikkat çeken bir çıkış yaptı. İktidarın, seçimler öncesi ‘montaj’ ile algı operasyonu yaptığını ve seçim sonrası yapılan zamları hatırlatan Kılıçdaroğlu, “Gelsinler şimdi seçim yapsınlar. Koysunlar sandığı seçim yapsınlar, boyunun ölçüsünü alsınlar. Niye yapmıyorlar şimdi? Çıkıp ‘bu kadar zammı yaptım devlet tehlikede bana oy verin’ desin” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam Habertürk TV’de Mehmet Akif Ersoy’un konuğu oldu. Kılıçdaroğlu, burada gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Partisinde ‘değişim’ tartışmalarının yaşanan Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimleriyle ilgili dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.,

İktidarın, seçim öncesi ‘montaj videolar’ ile kendilerini hedef aldığını belirten Kılıçdaroğlu, iktidara şu sözlerle seslendi:

“Gelsinler şimdi seçim yapsınlar. Koysunlar sandığı seçim yapsınlar, boyunun ölçüsünü alsınlar. Niye yapmıyorlar şimdi? Çıkıp ‘bu kadar zammı yaptım devlet tehlikede bana oy verin’ desin.”

Özdağ ile protokolü doğrulayan Kılıçdaroğlu’ndan zoom toplantısı ve kurultay açıklaması

Muharrem İnce’den ‘Zoom toplantısı’ yorumu! “Kılıçdaroğlu’na saygısızlıktır”