Kılıçdaroğlu ile Özdağ’dan sürpriz görüşme

Yayın tarihi: 22 Mayıs 2023 Pazartesi 4:29 pm - Güncelleme: 22 Mayıs 2023 Pazartesi 4:29 pm

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün saat 18.00’de bir kez daha görüşecek.

Türkiye’de 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turu öncesinde ittifakların görüşmeleri sürüyor.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile bugün bir görüşme gerçekleştirecek. İkili saat 18.00’de yüze yüze görüşecek.

ADALET PARTİSİ, KILIÇDAROĞLU’NU DESTEKLEYECEK

Öte yandan, Kılıçdaroğlu, bugün, Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz ile görüştü. Kılıçdaroğlu’nu kapıda Vecdet Öz karşıladı.

İki isim görüşmenin ardından basın açıklaması yaptı. Açıklamada, ilk söz alan Kılıçdaroğlu, “Ayın 28’in bütün vatandaşlarımı sandığa davet ediyorum. Türkiye’nin kaderini değiştirelim” dedi.

Vecdet Öz ise “Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyoruz. Hepinizin malumu olduğu üzere Ata İttifakı’nı kurmuştuk. Ata İttifakı’na destek veren arkadaşlarımız vardı. Ata İttifakı maçın ilk yarısında görevini yaptı” diye konuştu.

ÖZDAĞ İLE KURTULMUŞ GÖRÜŞTÜ

Cumhur İttifakı’nın da 28 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere ilişkin görüşmeleri sürüyor.

Özdağ ise bugün, AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ile görüşme gerçekleştirdi. Numan Kurtulmuş, görüşme için Zafer Partisi Genel Merkezi’ne geldi. Özdağ’ın Numan Kurtulmuş’u kapıda karşılamadığı görüldü.

Görüşmenin ardından açıklama yapan AKP’li Numan Kurtulmuş, “Güney sınırlarımız başta olmak üzere terör örgütlerinin tehdit altında bıraktığı, Türkiye’nin ulusal güvenliğini ve bununla ilgili konuları müzakere etme fırsatı bulduk” dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan sandık çağrısı: Kaçaklar kızlarımızın hayatını tamamen karartmadan…