Kılıçdaroğlu, BTP Lideri Baş’ı ziyaret etti! “Çalışmalarımızı yapıp kamuoyu ile paylaşacağız”

Yayın tarihi: 17 Mart 2023 Cuma 4:36 pm - Güncelleme: 17 Mart 2023 Cuma 4:36 pm

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Bağımsız Türkiye Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette BTP Lideri Hüseyin Baş ve Kılıçdaroğlu görüşme gerçekleştirdi. 

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Bağımsız Türkiye Partisi’ni ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ve BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş ziyarette görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası, ikili beraber kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu’ndan Milli Yol Partisi’ne ziyaret! “Bütün faili meçhuller açığa kavuşturulmalı”

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

“Türkiye’nin pek çok sorunu dile geldi bu toplantıda. Devlette liyakatten ekonomiye, üniversitelerden depremde yaşananlara kadar pek çok konu hakkında karşılıklı düşüncelerimizi ifade ettik. Güzel bir ev sahipliği yaptılar. Sayın genel başkan şahsında arkadaşlarına ve partisine de yürekten teşekkür ederim”

BTP Lideri Baş ise şu ifadeleri kullandı:

“Sayın genel başkana nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisinin de ifade ettiği üzere çok verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Zaten kendileri, malumunuz, bir siyasi tecrübe abidesi. Benim için de çok faydalı ve verimli sohbet oldu, şahsen de. Türkiye’nin pek çok meselesini istişare ettiğimiz bir toplantı oldu. Bir masamız oldu, bir Halil İbrahim Sofrası olmasa da ikramlar da bulunmaya çalıştık. Sağ olsunlar nazik çerçevede çok güzel bir konuşma gerçekleştirdik. Ben de huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum kendilerine ziyaretlerinden ötürü. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nde de kendilerine başarılar diliyorum. Umuyoruz Türkiye adına çok doğru çok güzel günler göreceğimiz bir süreçte olacağız. Biz de Türkiye adına, Türkiye’nin yarınları adına inşallah çalışmalarımızı yapıp kamuoyu ile paylaşacağız”