Kılıçdaroğlu’ndan Milli Yol Partisi’ne ziyaret! “Bütün faili meçhuller açığa kavuşturulmalı”

Yayın tarihi: 17 Mart 2023 Cuma 12:05 pm - Güncelleme: 17 Mart 2023 Cuma 12:21 pm

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Milli Yol Partisi’ni ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Remzi Çayır ile görüştü.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milli Yol Partisi’ni ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, Genel Başkanı Remzi Çayır’la görüştü.

Görüşmeye CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Ali Öztunç ile Milli Yol Partisi Genel Sekreteri Haşim Yaşar ile Genel Başkan Yardımcıları Ali Saraçoğlu ve Mukaddes Demirci katıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu iki partiye gidiyor

Kılıçdaroğlu ve Çayır’ın 14 Mayıs seçimlerine ilişkin fikir alışverişinde bulunmak için görüşme gerçekleştirdiği bilgisi paylaşıldı. Görüşmenin ardından iki lider açıklama yaptı.

“KİMLİĞİ NE OLURSA OLSUN BÜTÜN FAİLİ MEÇHULLER AÇIĞA KAVUŞTURULMALI”

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinde Kılıçdaroğlu’na başarılar dileyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi:

“Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşları Milli Yol Partisi olarak, Muhsin Yazıcıoğlu’nun suikastinin Türkiye’de bütün faili meçhuller dahil olmak üzere aydınlatılması gerektiğini sayın genel başkana ifade ettik. Onlar da duyarlılık gösterdiler, teşekkür ederim. Kimliği ne olursa olsun bu ülkede faili meçhul bütün cinayetler açığa kavuşturulmalıdır, Sinan Ateş cinayeti dahil olmak üzere. Adaletin, liyakatin ve üretimin olduğu bir Türkiye. İnsan farklılığının zenginlik sayıldığı, kavga sebebi sayılmadığı bir Türkiye. Ve dünyadaki değişiminin insan hak ve özgürlüklerinin genişlemesinin aslında zenginliğimizin bir kapısı olduğunu idrakıyla bu şekilde bakmak gerektiğini ifade ettik. Elbette Türkiye’de birlik ve bütünlüğü, devletin tekliği vatanın birliği çok mühim. Bu konuda da bir sıkıntı olduğunu görmedik, ben kendisine huzurlarınızda çok çok teşekkür ederim, nezaketli davranışlarından dolayı”

KILIÇDAROĞLU 15.00’TE BTP’Yİ ZİYARET EDECEK

CHP lideri ve Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’nun bugün 15.00’te BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş ile de görüşmesi bekleniyor.