Kendisini aldattığını düşündüğü kocasını camdan atıp bıçakla başında bekledi

Yayın tarihi: 27 Kasım 2023 Pazartesi 7:55 am - Güncelleme: 27 Kasım 2023 Pazartesi 6:54 pm

Bursa’da 33 yaşındaki G.K., kendisini aldattığından şüphelendiği kocası Y.U.’yu ikinci kattan iterek aşağı düşürdü. G.K. daha sonra aşağı inerek yaralanan adamın başında bıçakla bekledi. G.K. çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, kendisini aldattığından şüphelendiği kocası Y.U. ile tartışan G.K. adamı ikinci kattaki evlerinin penceresinden boşluğa itti. Metrelerce yükseklikten düşen Y.U., acı içerisinde komşularından yardım isterken sırada yanına bıçakla gelen G.K., bir süre başında bekledi.

“BENİ ALDATMANIN BEDELİ BU”

Elindeki bıçakla eşinin çevresinde dolaşan G.K., camdan bakan komşularına da “Beni aldatmanın bedeli bu, erkek olun karınıza sahip çıkın” diye bağırdı.

Apartman sakinlerinin 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı adam olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olayla ilgi soruşturma başlattı.

“DENGESİNİ KAYBEDİP DÜŞTÜ”

Bilinci açık olan Y.U.’nun, polise sözlü olarak verdiği ifadesinde, kendisini pencereden G.K.’nin ittiğini söylediği öğrenildi. Polis ekiplerinin gözaltına aldığı ve ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen G.K., kocasının dengesini kaybedip camdan düştüğünü, kendisinin itmediğini söyledi.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen G.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, “Cumhuriyet Başsavcılığımızın talimatı ile Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Osmangazi Aile İçi ve Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan şüpheli G.K., Cumhuriyet Başsavcılığımızca ‘Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma ve Kasten Yaralama’ suçlarından tutuklama talebiyle Bursa Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğine sevk edilmiş olup, Bursa Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğince şüpheli hakkında tutuklama kararı verilmiştir. Bursa Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğince hakkında tutuklama kararı verilen şüphelinin konumuna uygun Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildiği, Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü, soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında bilgi verileceği hususu, Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Nefes borusuna simit kaçan yaşlı adamı ‘heimlich manevrası’ kurtardı

Kaynak: DHA