Kendisinden ayrılmak isteyen kadının kapısına satırla dayanıp darp etti, serbest kaldı

Yayın tarihi: 23 Ağustos 2022 Salı 10:48 am - Güncelleme: 23 Ağustos 2022 Salı 10:48 am

İstanbul Tuzla’da B.S.T. isimli kadın, erkek arkadaşı Altan A.‘dan ayrılmak istedi. Ayrılık konuşmasının ardından kadını tehdit eden Altan A., eline aldığı satırla kadının kapısına dayandı. Camları kıran Altan A., iddiaya göre B.S.T’ye şiddet uygulayarak ayak parmağını kırdı.

Tuzla’da bir sitede yaşayan ve bir havayolu şirketinde hosteslik yapan 42 yaşındaki B.S.T, kendisiyle aynı sitede oturan 47 yaşındaki Altan A. ile sevgili oldu. İddiaya göre B.S.T, bir süre sonra erkek arkadaşının başka bir komşusuna satırla saldırdığına tanık olunca kendisinden ayrılmak istediğini söyledi. Bu duruma sinirlenen Altan A. ise kız arkadaşı B.S.T’yi tehdit etti ve çıkan tartışma sırasında B.S.T’ye şiddet uygulayarak ayak parmağını kırdı. İddiaya göre Altan A. kendisinden ayrılan kız arkadaşına mesajlar atarak ölümle tehdit etmeye başladı.

SERBEST BIRAKILDI

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Gözaltına alınan Altan A. ifade verdikten sonra savcılık tarafından serbest bırakıldı. Altan A.’nın serbest bırakılmasına tepki gösteren B.S.T, can güvenliğinin olmadığını söyleyerek yardım istedi.

Altan A.

“BENİ KENDİ EVİMDE ZORLA ALIKOYDU”

Adliye çıkışı konuşan B.S.T, “Birisiyle tanıştım aynı sitede oturan. 15-20 gün flört dönemimiz oldu. Adam gayet normal görünüyordu. Fakat 20 gün sonra benim balkonumda yemek yerken yan taraftaki komşumla meğerse bunlar anlaşamıyorlarmış. Adam bir anda gitti evinden satırını aldı ve yan tarafa saldırdı. Ben gerçekten şok oldum inanamadım. O gece de gitti karakolluk oldular şikayetçi oldu komşularım. Böyle bir ilişkiye hazır olmadığımı, böyle bir ilişki istemediğimi anlattığım zaman işin rengi değişti. O anda ‘Sen beni bırakamazsın. Seni kimseye yar etmem, keserim.’ dedi. Bir anda durdum ben hiçbir şey yapamadım çünkü yine benim evimdeydi. Ertesi gün elinde satırla geldi. Beni gerçekten kendi evimde zorla alıkoydu bu adam. Ondan başka kimseyle görüşmemem, ondan başka kimseyle konuşmamam gerektiğini söyledi. Bir sürü tehditler aldım. Telefonumda bir sürü tehdit mesajı var bu adamın” dedi.

“BELKİ DE BENİ O GECE ORADA ÖLDÜRECEKTİ”

Evine kamera taktırdığını söyleyen B.S.T., “Gece saat 02.30- 03.00 civarlarında bir anda kapım çalmaya başladı. Yataktan zıpladım ne oluyor diye. Odamda telefonumdaki kamerayı açtım izliyorum oradan. Adam 5-6 dakika boyunca kapıyı sürekli çaldı. Bu adam belki beni o gece orada öldürecekti. Ayrıldığımızı artık buraya gelmemesini söylediğim gece, beni kollarımdan tuttu ve topuğuyla ayak parmağımı ezdi” diye konuştu.

Aslıhan’ın ölümünün ardından tutuklanan Burak Kaya’nın ifadesi ortaya çıktı