Kemal Doğulu’dan ödülü 5 TL’ye satışa çıkaran Mabel Matiz’e: Yemezler

Yayın tarihi: 19 Aralık 2023 Salı 11:41 am - Güncelleme: 19 Aralık 2023 Salı 11:41 am

Kemal Doğulu, Altın Kelebek ödülü 5 TL’ye online alışveriş sitesinde satışa çıkaran Mabel Matiz ve geçtiğimiz haftalarda ödülünü çöpe atmasıyla gündeme gelen rapçi Reynmen’e tepki gösterdi. Doğulu, “Ödülü kabul ettiğiniz zaman davul zurna eşliğinde aldığınız o ödüller, aynı şartlar aynı koşullar altında verilmiyor muydu, bu yıla özel mi haksızlık yapıldı? Hayırdır? Yemezler” dedi.

Altın Kelebek Ödül Töreni gecesinde ödül alamayan Reynmen eski ödülünü çöpe attı. Reynmen’in ardından benzer bir tepki de Mabel Matiz’den geldi. Şarkıcı ödülünü online satış platformu üzerinden 5 TL’ye satışa çıkardı.

Mabel Matiz ödülünü 5 TL’ye satışa çıkardı

 

Matiz’in hareketinin ardından Kemal Doğulu’dan tepki geldi. Doğulu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Herhangi bir X ödülü alınca öpmeler, okşamalar, teşekkürler, yalakalıklar vs. Diğer sene aynı ödülü alamayınca çöpe atmalar, yuhalamalar, satışa çıkarmalar. Pardon da yavaş! Ödülü kabul ettiğiniz zaman davul zurna eşliğinde aldığınız o ödüller, aynı şartlar aynı koşullar altında verilmiyor muydu, bu yıla özel mi haksızlık yapıldı? Hayırdır? Yemezler”

Sosyal medya bu fotoğrafı konuşuyor! Teoman, Icardi ve Burak Özçivit aynı karede

Kaynak: TELE1