Kemal Canikli’nin eşi: Sahte hesap ile Metin Cihan’a yalan haberle de Şaban Vatan’a saldırdılar

Yayın tarihi: 20 Nisan 2023 Perşembe 3:35 pm - Güncelleme: 20 Nisan 2023 Perşembe 3:39 pm

Nurettin Canikli‘nin yeğeni Kemal Canikli’nin boşanma aşamasında olduğu eşi Rüzgar Canikli, Rabia Naz Vatan’ın ölümünün ardından baba Şaban Vatan’la ilgili sahte haberlerin yapıldığını iddia etti. Canikli, sahte hesapla da gazeteci Metin Cihan’ın hedef alındığını ileri sürdü.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nurettin Canikli’nin yeğeni olan eşi Kemal Canikli tarafından şiddete maruz kaldığını açıklayan Rüzgar Canikli, Nurettin Canikli hakkında da iddialarda bulundu.

Halk TV’de yayınlanan Kayda Geçsin programına konuk olan Rüzgar Canikli, Nurettin Canikli’nin Kemal Canikli ile birlikte Rabia Naz Vatan’ın şüpheli ölümünün ardından baba Şaban Vatan hakkında yalan haberler yaptırdığını öne sürdü.

Eşiyle boşanma sürecinde olan Rüzgar Canikli, geçtiğimiz günlerde Kemal Canikli ile birliktelikleri sırasında kendisine sistematik şiddet uyguladığını ve çocuğunu görmesinin engellendiğini söyleyerek, “Siyasi bağlantılarını kullanarak adaleti engelliyorlar” demişti. Sosyal medyada dile getirdiği şiddet görüntülerinin mahkeme dosyasında da yer aldığını ifade eden Rüzgar Canikli’nin iddiaları arasında Nurettin Canikli’nin danışmanları tarafından tehdit edildiği de yer almıştı.

‘Çok ciddi iddialar var, Canikli’den gereğini yapmasını bekliyoruz’