Katledilen taksicinin paylaşımı: Öyle çok yoruldum ki kalbim bir yerde dursa da dinlensem

Yayın tarihi: 2 Şubat 2024 Cuma 1:55 pm - Güncelleme: 2 Şubat 2024 Cuma 1:58 pm

İzmir’de bir gaspçı tarafından katledilen taksici Oğuz Erge‘nin iki yıl önceki paylaşımında “Öyle çok yoruldum ki, kalbim bir yerde dursa da dinlensem” dediği görüldü. Erge’nin depremzedeleri ücretsiz taşıdığı öğrenildi.

İzmir’in Gaziemir ilçesinde gece yarısı “soğukta bırakmamak için aldım” diyerek aracına aldığı gaspçı Delil Aysal’ın silahlı saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden taksici Oğuz Erge’nin yakını ve taksisinin sahibi konuştu.

‘DEPREMZEDELERİ ÜCRETSİZ TAŞIRDI’

Sabah’tan Ceyhan Torlak’a konuşan ve kardeşi Oğuz Erge gibi taksicilik yapan Mehmet Ali Erge “Kardeşim iyi bir insandı. Ben de taksicilik yapıyorum. Kardeşim depremzedeleri ücretsiz taşırdı. Ben de taşıdım. Taksiciler olarak bu anlamda duyarlı insanlarız. Çok üzgünüm. Söyleyecek söz bulamıyorum. Cenazemizi Söke’de bugün defnedeceğiz” diye konuştu.

Takside dehşet anları! Şoförü silahla vurup “Bazı insanlara güvenmeyeceksin” dedi

‘ÇOK SEVİLİRDİ’

Taksi sahibi Murat Akbaba ise Erge’yi şöyle anlattı: “Kahramanlar taksi durağında çalışıyordu. Çok iyi bir insandı. İyilikseverdi. Yardım etmeyi severdi. Duraktaki diğer taksiciler de onu çok severdi. Depremzedeleri ücretsiz taşırdı. Olay sırasında taksiyi kapatıp Buca ilçesindeki evine gidiyordu. Yolda gördüğü kişiye üzülüp üşümesin diye aracına aldı. Başına bu geldi.”

Katledilen taksicinin arkadaşlarından 250 araçlık konvoy

‘ÇOK YORULDUM, KALBİM BİR YERDE DURSA DA DİNLENSEM’, ‘O KALBİN KEŞKE BU ŞEKİLDE DURMASAYDI’

Bu arada Oğuz Erge’nin iki yıl önceki sosyal medya paylaşımı çok fazla etkileşim aldı. Erge’nin paylaşımında “Öyle çok yoruldum ki, kalbim bir yerde dursa da dinlensem” ifadelerini kullandığı görüldü. Gönderiye Gökçe Sertaç isimli vatandaş, “O kalbin keşke bu şekilde durmasaydı. Mekanın cennet olsun inşallah” diye yorum yaptı.  Paylaşımın altına yüzlerce kişi yorum yaptı ve Erge için başsağlığı diledi.

Taksici Oğuz Erge’nin ağabeyi konuştu: Depremzedeler için yaptığı fedakarlık duygulandırdı!

İzmir’de silahlı saldırıya uğrayan taksici hayatını kaybetti

 

Kaynak: TELE1