Kars’ta bir binada doğal gaz patlaması! 6 yaralı

Yayın tarihi: 20 Aralık 2023 Çarşamba 2:23 pm - Güncelleme: 20 Aralık 2023 Çarşamba 3:08 pm

Kars’ta 5 katlı bir binada doğal gaz sıkışmasından kaynaklı patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangın kontrol altına alınırken, 6 yaralı olduğu öğrenildi.

Kars’ta Şehitler Mahallesi’nde bulunan 5 katlı bir binada doğal gaz kaynaklı patlama meydana geldi. Patlamanın meydana geldiği iddia edilen 3. kattaki dairenin duvarları yıkıldı, ardından yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, polis ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, binadakileri tahliye etmek ve yangını söndürmek için çalışma başlattı.

6 YARALI

Patlama sırasında evde bulunan 6 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden durumu ağır olan bir kişi Kafkas Üniversitesi Sağlık, Araştırma ve Uygulama Merkezi’ne diğer yaralılar ise Harakani Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

VALİDEN AÇIKLAMA

Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Vali Ziya Polat gazetecilere yaptığı açıklamada, “Herhangi bir sıkıntı yok Allah’a şükür, hastalarımızı kontrol amaçlı hastanelerimizde tutuyoruz. Üniversite hastanemizdeki vatandaşımızın durumuna bakacağız, belki de sevk edeceğiz. Tekrar geçmiş olsun, arkadaşlarımız burada incelemelerimiz devam ediyor. Rabbim büyüğünden korusun” dedi.

(DHA-AA-İHA)

İzlanda’daki yanardağın patlama anı böyle görüntülendi

Kaynak: TELE1