Karamollaoğlu’ndan Erdoğan’a sert yanıt: Yoldan çıkan akıl veremez

Yayın tarihi: 6 Şubat 2023 Pazartesi 6:42 am - Güncelleme: 6 Şubat 2023 Pazartesi 6:42 am

Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, partisi adına ‘ciddi manada üzüldüğünü’ söyleyen AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yanıt verdi. Karamollaoğlu, “Yoldan çıkan, yola dair cümle kuramaz! Yoldan çıkan, her şart altında yola devam edenlere dışardan akıl veremez” dedi. 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 1 Şubat’ta TRT yayınına katılan AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisi hakkındaki sözlerine yanıt verdi. Karamollaoğlu, Erdoğan’ın yıllar önce sarf ettiği ‘Milli Görüş gömleğini çıkardık’ sözlerine atıfta bulunarak, “Zamanında gardıroplarının tozlu raflarına attıkları “Milli Görüş gömleği” yine akıllarına düştü!” ifadelerini kullandı.

“Erdoğan’ın ‘yoldan çıktığının’ altını çizen Karamollaoğlu, Twitter hesabından şunları dile getirdi:

Zamanında gardıroplarının tozlu raflarına attıkları “Milli Görüş gömleği” yine akıllarına düştü!

Ama nafile! O gömlek artık size olmaz, üzerinizde durmaz, taşıyamazsınız; size ağır gelir!

“Eski Milli Görüşçü” olmak başka, ömrü boyunca Milli Görüşçü kalabilmek başkadır!
Bu noktada Saadet Partisi’ne ayar vermek, kimsenin hakkı ve haddi değildir! Herkes işine baksın!

“YOLDAN ÇIKAN AKIL VEREMEZ”

Yoldan çıkan, yola dair cümle kuramaz! Yoldan çıkan, her şart altında yola devam edenlere dışardan akıl veremez!

Biz bu yolda kararlılıkla yürümeye devam ediyoruz ve edeceğiz! Temel Karamollaoğlu ve arkadaşlarına, Saadet Partisi’nin teşkilat mensuplarına, Milli Görüş hatırlatması yapmak kim, siz kim?

Erbakan Hocamızın hedeflerindeki mana nerede, nitelik nerede; sizin her şeyi binadan, betondan, nicelikten ibaret sanan anlayışınız nerede?”

 

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Yandaş yazar Abdulkadir Selvi, Ayasofya’nın ibadethane statüsü verilmesi ile birlikte TRT yayınında, Saadet Partisi’nin muhalefette olmasını Erdoğan’a hatırlatmıştı. Erdoğan, Selvi’nin hatırlatması üzerine, ““Ağlatma bizi, karıştırma oraları.. Maalesef. Erbakan hocamızın o vaatlerini gerçekleştiren olmamamıza rağmen bunlara karşı olanlar ile bir olmaları insanı ciddi manada yıkıyor” ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Abdulkadir Selvi bu kez Erdoğan’a yarandı