Karamollaoğlu: 20 yılın sonunda geride bırakılan enkazı ortadan kaldırma zamanı gelmiştir

Yayın tarihi: 5 Ekim 2022 Çarşamba 11:00 pm - Güncelleme: 5 Ekim 2022 Çarşamba 11:00 pm

Saadet Partisi yasal zorunluluk gereği 30 Ekim 2022 Pazar günü Ankara’da kongreye gidecek. Kongre öncesi sosyal medya hesabından bir dizi açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, “Artık yeni bir başlangıç yapma ve 20 yılın sonunda geride bırakılan bu enkazı hızla ortadan kaldırma zamanı gelmiştir!” dedi.

Saadet Partisi’nde 8. Olağan Büyük Kongresi için hazırlıklar başladı. Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, “İnanıyoruz ki, yeni dönemde iktidarın güçlü bir aktörü olacak Saadet Partimiz bu kongre ile birlikte çok daha güçlenecektir.” dedi.

Karamollaoğlu’nun kongreye ilişkin paylaşımı şöyle:

“Saadet Partimizin 8. Olağan Büyük Kongresini 30 Ekim Pazar günü geniş bir katılımla, coşku ve heyecanla gerçekleştireceğiz. İnanıyoruz ki, yeni dönemde iktidarın güçlü bir aktörü olacak Saadet Partimiz bu kongre ile birlikte çok daha güçlenecektir. 81 il ve 973 ilçemizden teşkilat mensuplarımızın ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz kongremiz, heyecanımızı pekiştireceğimiz, azim ve gayretimizi daha da artıracağımız bir kongre olacaktır. “Seçimlere ve İktidara Hazırlık” çalışmalarımızı taçlandıracağımız bu kongremizin partimize, milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor; kıymetli teşkilat mensuplarımızı ve aziz milletimizi kongremize davet ediyorum.”

Kongre öncesinde bir dizi açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, şu ifadeleri kullandı:

Artık yeni bir başlangıç yapma ve 20 yılın sonunda geride bırakılan bu enkazı hızla ortadan kaldırma zamanı gelmiştir!

-Ekonomik yıkıma son verecek olanlar bizleriz.

-Maddi ve manevi kalkınma hamlesini başlatacak olan bizleriz.

-Şahsiyetli bir dış politikanın, güçlü ve öncü bir Türkiye’nin teminatı bizleriz.

-Kazanımlarımızın, temel hak ve özgürlüklerimizin teminatı ve bunları daha da ileriye taşıyacak olan bizleriz.

-Kurumlarımızı ehliyet-liyakat esasıyla yeniden işler hale getirecek olan bizleriz.

-Toplumsal kutuplaşmaya son vererek, 85 milyon insanımızın huzur, güven, düzen ve kazanç bulacağı “Yaşanabilir ve Yeniden büyük Türkiye”yi hep birlikte inşa etmekte kararlıyız!

İYİ Parti ve Saadet Partisi’nden kurultay kararı